Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Jófogáson miért kérnek email...

Jófogáson miért kérnek email címet a vásárlás befejezéséhez?

Figyelt kérdés

Jófogáson miért kérnek email címet a vásárlás befejezéséhez?

(Tőlem mint eladótol kérnek hogy ők fejezzék be a vásárlást)

Csak hogy idézzem őket:

1.Jó napot, tetszik a termék és szeretnék vásárolni a Foxpost segítségével, kérem írja meg az e-mail címet, meg kell adni, értesítést fog kapni a vásárlásomról.

2.Üdvözlöm,tudnál küldeni egy eмall címet, hogy befejezhessem a vásárlást.

Milyen valószínű hogy ők csalók ?

2023. márc. 25. 15:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Elég valószínű. Mindjárt megkeresem a cikket.
2023. márc. 25. 16:00
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
2023. márc. 25. 16:02
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahol már a szövegből látszik, hogy valami google fordítóval készült (magyartalan mondatok, tegezés/magázás keverése), az eleve gyanús.
2023. márc. 25. 16:15
 4/15 anonim ***** válasza:
46%
Ezért a Marketplace a jó, online látható ki vinné venné stb . A vatera is biztonsagos . Aki vesz az utal előre minden költséggel . Utánvét rizikós mert a vevő mégsem veszi meg akkor az bukó , a csaló eladót sem riasztja vissza semmi mert ha kifizették a csomit akkor adják át legyen benne bármi ...
2023. márc. 25. 16:34
 5/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Akkor jól gondoltam, mondjuk egy kicsit furcsa hogy egyik sem válaszolt még ahhoz képest hogy csalók

A "4"-es nek, mindenhol hirdetem, marketplacen,jófogáson, hardveraprón kivéve vaterán mert az fizetős

2023. márc. 25. 16:57
 6/15 Szervizmérnök úr ***** válasza:
46%

Kaptam én is, hasonló szöveggel és szintén az email-címem akarta, hogy vásárolhasson tőlem. Csak bennem fel sem merült, hogy írjak a Gyakorira.

Eleve marhaság, ráadásul ott volt a magyartalan fogalmazás is.

Mindennek tetejébe én csak kerestem egy bizonyos dolgot, nem eladni akartam. A szerencsétlen ezt már észre sem vette.

Azért érdekes dolog az intelligencia, manapság az emberek annyira nem tudnak magyarul, hogy át lehet őket verni, ordítóan magyartalan, hibás szövegekkel?

Ez van sajnos.

2023. márc. 25. 17:10
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

A Marketplace itt Németországban teljesen használhatatlan lett a csalók miatt. Mindegy, hogy kit akarsz eladni, öt percen belül jön az első üzi, hogy küldi érte az xy futárszolgálatot. Aztán sorban ugyanez még tízszer.

Ennek hála nincs is fent semmi. Régen tök jól lehetett olcsón vásárolni, pár km-en belül mindig találtam olyat, amit kerestem. Ma már nem, vagy 5-600 km távolságra. Esetleg drágábban, mint újonan, de az már egy másik átverés. 🙈

2023. márc. 25. 17:16
 8/15 A kérdező kommentje:
Igazgatók van tényleg felismerhető a magyartalan írásból, mindent helyesen írt
2023. márc. 25. 17:32
 9/15 A kérdező kommentje:
*igazatok
2023. márc. 25. 17:33
 10/15 anonim ***** válasza:
... mint itt a gyakorin feltett kérdések némelyike ...
2023. márc. 25. 22:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!