Hibás Marshall bluetooth fejhallgatót hova érdemes vinni szervizbe?
Tudtok fejhallgató szervizt ajánlani, ahol foglalkoznak ilyenek javításával?
Kérdeztem a boltot, ahol vettem, de nem tudtak szervizt ajánlani. A gyártó support oldala rémesen komplikálja a dolgokat, bekérnének számlát, QR kódot, rakás egyéb hülyeséget, miközben nem is garanciális az eszköz és csak egy szerviz címre volna szükségem, ahova elvihetem.
Egy ideje vacakolt már az elektronikája, de eddig működött. Elsőre úgy tűnt, de nem sikerül BT csatlakoznia csak második-többszöri újra bekapcsolásra megoldódott. Eddig nem volt vele ennél komolyabb gondom.
Pár napja már egyáltalán nem reagál a bekapcsoló gombra, nem történik semmi. Lehet, hogy az akku vagy az elektronika hibásodott meg. Akkut láttam, hogy árulnak külön, de nem esnék neki, hogy szétszedjem, főleg úgy, hogy nem is tudom, mi a gond vele. Viszont nem tudom, hova vihetném szervizbe.
Mivel már nem garanciális, nem látom értelmét külföldre küldözgetni, meg erről levelezni a gyártó rendkívül komplikált weboldalán keresztül. Csak létezik egy szerviz Magyarországon, ahova beviszem és megjavítják. Jelezze, akinek van tippje.
Ha a garancia/jótállás nem számít, akkor bármelyik sarki kisebb szervizbe beviheted, esetleg valami elektronikai szaküzlet, aholnláthatóan nyugger műszerész az eladó.
Annyi, hogy ne telefonszerviz legyen, mert ott 80% hogy csak betanított segédmunkás lesz a pultnál (értsd: telefonkijelzőn kívül semmit sem fog tudni cserélni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!