Zenehallgatásra, illetve filmekhez milyen vezetéknélküli fejhallgatót ajánlotok max. 130 000 Ft-ig?
Figyelt kérdés
2023. febr. 28. 22:36
1/7 anonim válasza:
Az átlagember 130 ezres fejhallgatóval jár, hogy ajánlani tudjon neked...
2/7 A kérdező kommentje:
Én is átlagember vagyok, szóval lehetséges.
2023. febr. 28. 23:04
3/7 anonim válasza:
350 euró nem valami nagy pénz a nyugati országokban.
Átváltva hangzik rosszul a hazai fizetésekhez képest.
Visszatérve a kérdésre, mondjuk egy Bose QuietComfort 45 teljesen jó.
4/7 anonim válasza:
sony wh1000xm4
nem a legújabb változat, de jobb nála.. duruzsol mint az álom, és nem is 130k
Aktív zajszűrő, kompakt hordozható, (gyártó szerint) 30 órás akkuidő (valójában kb 10 óra ANCvel)
6/7 anonim válasza:
#5 én pont olyat akarok venni, tetszik nagyon a momentum4 megjelenése. Az, illetve a sony XM5 közt agyalok, de az üzemidő/kényelem/kemény, protektív tok egyértelműen a momentum mellett szól. A sony-nak kicsit elvileg jobb a zajszűrése, de az én szintemen ez kb mindegy is. Egyedül az aggaszt, hogy sokan mondták/írták, hogy az app-ja elég macerás, illetve még mindig sok a bug. Ami azért egy 145ezres fejesnél a "na nemár"-kategória.
7/7 anonim válasza:
Nem tudom, momentum true wireless 2 van nekem. Soha nem volt gond vele halistennek. Ebbe zuhanyzok, és mai napig bírja. Kb másfél éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!