Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Vodafone tv-t Németországból...

Vodafone tv-t Németországból hogyan tudnám nézni?

Figyelt kérdés
Még UPC Direct volt a neve,mikor megkötöttem a szerződést.Akkor az állt benne,hogy külföldről is nézhető,bár sosem próbáltam.Pár hónapja kint élünk,gondoltam jó lenne kihasználni,mert ugyanúgy fizetem,nem szüntettem meg otthon.Telefonról szépen működik,de jó lenne valahogy tv-re átjátszani.Próbáltam tükrözni telefonról,de a tv csak sötét képernyőt mutat,úgyhogy elakadtam.Köszi előre is!
2023. márc. 5. 15:03
 1/6 anonim ***** válasza:

A sima UPC lett Voda, amit megvett a Fidesz

A UPC Direct - Direct One lett

Itt leírják, de nem legális kivinni azt mondják

https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__53763..

2023. márc. 5. 15:24
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Mai netes időszakban ki az aki tévét néz még, de komolyan? Nekem otthon van egy ezres netem, 4 éve nincs TV előfizetésem. De nem is hiányzik semmi. Híreket 20 éve online fogyasztom, a hülye sorozatokat 20 éve ugyanazt vetítik, minek nézzem. A YT ma már minőségibb dokumentum és tényfeltáró és riport műsorok vannak mint a TV-ben. Szinte minden magyar csatornának van online felülete (van ingyenes, van fizetős). Nem is értem, hogy minek TV....
2023. márc. 5. 15:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha műholdas az működik Németországban, csak kell egy parabola amit be kell lőni, a boxot a kártyával kiviszed és remekül működik. Csak ezt ne mondd el senkinek. De az állami csatornákat tudod a saját honlapjukon nézni külföldön is.
2023. márc. 5. 15:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ki az a hülye aki az állami csatornákat akarja nézni? Max az M4 a forma 1 miatt, de a többinek mi értelme? Totál agymosás mind...
2023. márc. 5. 15:57
 5/6 A kérdező kommentje:

Rátapintottál,pont az M4 miatt kérdeztem!

Eléggé lehangoló telefonról nézni.

VIVA FERNANDO!

2023. márc. 5. 19:55
 6/6 NTBS ***** válasza:
Internetről.
2023. márc. 8. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!