Magyar mobilszámom Németországban miért "nem elérhető" az engem hívóknak, miközben én rendesen tudom használni (telefonálok és mobilnetezek róla)?
2 hete vagyok kint egy projekmunkán, a csomagom által lehetővé tett EU-n belüli ingyenes roaming miatt a magyar vodafone-os számomat használom továbbra is, viszont pár napja kiderült, hogy se magyar, se német számról nem tudnak felhívni, "a hívott szám nem elérhető" ill. hasonló jelzést kap aki engem keres.
Ami ebben a meglepő, hogy mindeközben én nyugodtan használom, fel tudom hívni akit akarok, illetve mobilnet is működik. Újraindítással próbálkoztam, illetve a voda-nak is jeleztem a problémát, de még nem reagáltak. A német vodafone hálózatra csatlakozik itt a telefonom (iPhone 11 pro).
Valakinek volt már esetleg hasonló tapasztalata? Mi lehet a probléma oka, és milyen megoldás van rá?
"a voda-nak is jeleztem a problémát, de még nem reagáltak."
Ha tudsz hívni, akkor miért nem hívod fel?
+36 70 700 1270
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!