Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » RC receiver harmadik csatornáj...

RC receiver harmadik csatornáján milyen jel utazik?

Figyelt kérdés

Egy iskolai projekthez szeretnék használni egy RC autókhoz tervezett fényhidat. ( [link]

A fény módja változtatható, erről annyit találtam a leírásban, hogy az RC receiver 3. csatornájára kell kötni. Sajnos se adatlapot, se semmi egyéb infót nem találtam erről.

Arra lennék kíváncsi, hogy ezen a bizonyos 3. csatornán milyen jel közlekedhet? Gondolom ez valamennyire szabványos, mivel nincs specifikus modell megadva. Amit sikerült kiderítenem, hogy valószínűleg egy PWM jel-ről lesz szó.

2023. febr. 23. 07:14
 1/4 A kérdező kommentje:

A helyes link:

[link]

2023. febr. 23. 07:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Abszolút nincs szükséged ezekre az ismeretekre hogy milyen jel megy rajta.

Összedugod és működik.

A fénymódot a lámpa panelján levő nyomógomb nyomkodásával válthatod.

2023. febr. 23. 09:23
 3/4 A kérdező kommentje:

Ez kimaradt a kérdésemből, de a fényhidat nem egy távirányítós autóhoz szeretném használni.

Pontosabban egy BeagleBone-ra lenne rákötve, és a segítségével szeretnék módot váltani.

Ezért lenne szükségem arra az infóra, hogy milyen jelet adjak ki.

2023. febr. 23. 16:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Semmilyet, mert a módot ahogy írtam, a panelen levő gomb váltja.
2023. febr. 24. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!