Miert nincs/nem adtak ki 1440p felbontású TVket?
3840×2160 p nem jó neked? Ez a 4k felbontás,már szarért hugyért elérhető mindenkinek.
1920×1080 p az a Full HD felbontás,ez már elavult fos. Nem hinném hogy túl nagy igény lenne egy ennél is gyengébb felbontású tv-re.
#4 1440p az nem gyengebb
valoban nincs ilyen felbontasu adas ezert nincs ilyen tv
de vannak ilyen monitorok amik filmezni is nagyon jok
Mert a 4K árban teljesen elérhető.
A monitoroknál más a helyzet, hiszen ott a kijelzőn kívül sok-sok hardvernek kell jónak lennie a megfelelő 4K élményhez, TV esetében viszont “csak” tartalmak kellenek hozzá.
Minek? Nincs rá tartalom. Miért kellene még tövább szabdalni a kinálatot?
Vannak a HDReadí tv-k ami a FullHd alatti felbontásban működnek, 1300 akármennyi x 768, vagy 720 ilyesmi felbontással. Olcsó, Rozika néninek fidesztv-t nézni elég.
Vannak a FullHD-k 1920x1080 felbontással, olcsó költséghatékony cucc, ma már fillérekért lehet kapni.
Meg van a 4k ami meg ugye 4k felbontással a jelenlegi kb csúcs. Persze vannak még nagyobb felbontásuak, de azt átlag ember nem fizeti ki.
Minek ezek közé még beszúrni plusz kategóriát? Így is mindenki megtalálja a magának megfelelőt.
Nézd meg mekkora káosz van a monitoroknál! 1000 féle felbontás, 1000 féle oldalarány, 1000 féle frekvencia, 1000 féle minden is .....
Tudod mit csináltam amikor monitort kerestem és 2 nap után az agyrák kerülgetett? Vettem egy 4k-s tv-t és azt használom monitornak... :D probléma megoldva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!