Elmagyaráznád, hogy ez a "dobozka" így mire szolgál a mikrofonnal együtt? (kép lent)
Kép:
Azaz ha egyszer rádiós mikrofon, akkor a mikrofon az adó, na de az az övre csatolható kis dobozka a fülhallgatóval mi célt szolgál? Az is vesz valamit a nagy vevőegységtől? Egyszerűen nem értem, pedig nagy koncerteken is kivétel nélkül látom, de fogalmam nincs, miért van az ott.
Valaki elmagyarázná, aki ért hozzá?
Köszi!!
kicsi a kép, De:
a) lehetőség: az nem fülhallgható, hanem "zakó mikrofon" .
b) lehetőség: az a visszhang, vagy a sugó beszél rá mint a tv-ben.
köszi, de
a, mit jelent a "zakó" ??
b, és ez mit jelent? előre fel van véve vagy olyan mint egy MP3 és azt játssza a fülébe miközben énekel ? (leegyszerűsítve)
De mindennek mi az értelme ? Kiáll nagy koncertre pl Madonna és nem tudja a szöveget vagy mire szolgál ?
köszi szépen, de nem értem, nagyon nem
Madonna, Coldplay koncerten is egyszerre volt ilyen kis füldugasz és dobozka is az övén és ugyan akkor meg külön rendes kézi mikrofonba énekelt
ezért nem áll össze a kép nekem :((
06:18
nos én is valami hasonlóra gondoltam, csak ebben az azegy amit nem értek, hogy hát ő is ott van a színpadon a zenekarban, azaz hallja az alapot, nem ?
Vagy úgy érted, hogy ott elnyomja a hozzá legközelebb eső akármilyen hangszer, és ezért kell neki egy "összesített, általános" alap a fülébe?
Csak így meg gáz, mert ha valami gixer miatt leáll az egész, akkor ő meg énekel tovább ... nem ?
Na de nagyjából érthető, köszi szépen, tehát akkor ez is egyfajta MP lehátszónak hívhatjuk, ha az alapot hallja + kapja az utasításokat, ehhez meg kell a dobozkával is a rádiós kapcsolat nyilván.
Tehát akkor ehhez még tartozna egy adó, mint a mikinél egy vevő, avagy a másik elgondolás, hogy maga a miki vevőegysége egyben szolgál ehhez a dobozkához adóként is?
Nagyon köszi ! (biztosfárasztó vagyok, de idegesít, h nem értem teljesen ... bocsi)
14:23
oké, ez így világos igen, na csak itt fülhallgató van és nem csíptethető miki, de amúgy az okés, azt ismerem, köszi szépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!