Okostévé feltörhető?
Figyelt kérdés
Külföldön élek egy 15 emeletes tömbházban.2 hónapja vettem egy LG 4k tévét.A minap filmet néztem pendriveról,és egyszer csak kiírta a tévé,hogy valami Abdul22 képernyő megosztást kér tőlem a saját készülékére.Azután a következő nap ugyanez csak másik névvel.Nagyon nem tetszik a dolog,olyan mintha valaki be akarna törni a magánszférámba.Mit tehetek ez ügyben?2023. febr. 15. 21:17
11/18 anonim válasza:
10 jól leírta. Mikor csatlakozni szeretnék a tvmre, a listában megjelenik az összes szomszéd tv-je és minden eszköze. H véletlen mellé nyomok, náluk jelenik meg egy idegen csatlakozási kérelem.
13/18 anonim válasza:
Ez nem feltores ez beepitett funkcio es mivel a jele elert abdulhoz racsatlakozott menuben nezz szet szerintem biztos kikapcsolhato
14/18 anonim válasza:
Ha meg akarom osztani a telefonom, én is látom a szomszéd tévéjét anélkül, hogy feltörném a wifi-hálózatát. Próbáld ki a saját telefonoddal úgy, hogy lecsatlakozol az otthoni wifiről. Ilyenkor wifi direct (azaz közvetlen) csatlakozás történik az eszközzel, tehát nem a routeren keresztül.
15/18 anonim válasza:
Változtasd meg a tv elnevezését hogy ne legyen a lépcsőházban 10 db LG-akármi nevü tv. Illetve ha van rá lehehetőség a tv menüségben, akkor rejtsd el az SSID-t.
16/18 anonim válasza:
Az nem feltörés, hanem kapcsolódna hozzá wifi directel
kapcsold ki
17/18 anonim válasza:
Ez a hátránya az IoT-nek. Ma már a kenyérpirítóban is számítógép van, és feltörhető.
De itt valszleg csak nyitva lett hagyva vagy a wifi vagy a bluetooth és azon csatlakoznak.
18/18 Hintalow válasza:
Nevezd el valami olyannak, amire nem csatlakoznak vèletlenül, pl.
"TEK megfigyelő furgon 01" 😀
De láttam már olyan hálót is, hogy "dugnám a csajt a harmadikról" szóval akár marketingre vagy ismerkedèsre is jó lehet 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!