Okostévé feltörhető?

Figyelt kérdés
Külföldön élek egy 15 emeletes tömbházban.2 hónapja vettem egy LG 4k tévét.A minap filmet néztem pendriveról,és egyszer csak kiírta a tévé,hogy valami Abdul22 képernyő megosztást kér tőlem a saját készülékére.Azután a következő nap ugyanez csak másik névvel.Nagyon nem tetszik a dolog,olyan mintha valaki be akarna törni a magánszférámba.Mit tehetek ez ügyben?

2023. febr. 15. 21:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
75%
Ne húzz ujjat Abdullal.
2023. febr. 15. 21:20
 2/18 anonim válasza:
90%
Fel, persze. Minden feltörhető.
2023. febr. 15. 21:33
 3/18 anonim ***** válasza:
90%

Én első körben lecserélném a wifi-jelszót. Második körben pedig, ha így is jön ilyesmi, akkor második körben bizony olyan - fiatal, huszon-harmincegynéhány éves TV szerelőt hívnék, aki behatóan ért az informatikához (tehát NEM az 50-es,60-as korosztályból), harmadik körben - ha ő nem tudja, mi ez, akkor egy ugyanilyen informatikai szakembert (MediaMarktban az OkosPultban vannak ilyenek, a mobilos részlegen Mobiltudósnak nevezik őket)

Nos, egy ilyen 30-40-es szakembernek - ha megfizeted - akár kollégákkal konzultálva, a helyszínen látva a konkrét körülményeket (a tv konkrét típusszámát és a konkrét kiírást, ami és ahogy megjelenik a tévén) - hogy mit ír ki és hogy írja ki a TV - kell hogy legyen valami tippje.

Ha ez nem megy, akkor nincs tippem.

1-nek pedig: A saját wifijét még a szomszéddal sem osztja meg az ember. Nem, nem osztom meg, ahogy a kenyeremet, a mosószeremet, a tusfürdőmet, a vasalómat és a televíziómat sem. Az egzisztenciát mindenkinek saját magának kell megteremtenie.

2023. febr. 15. 21:35
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem,harmadoljuk a havidíjat.
2023. febr. 15. 21:38
 5/18 anonim ***** válasza:
91%

Gondolom a saját tévéjére akart csatlakozni, csak ugye a te tv-d jele is elér 2-3 lakással arréb.

Nevezd át a tv-det valami olyanra amiből látja hogy az nem lehet az övé. Tehát ne LG xxx akár mit legyen, hanem Józsika tv-ja, vagy arra hogy no connect go away :D Én is hasonóan nevezem el a felfedezhető eszközeimet, csak kicsit durvábban, nem merem leírni, mert kitiltanának. :DD

2023. febr. 15. 21:39
 6/18 anonim ***** válasza:
83%

3. vagyok. Ja és az 1234567 meg 765431, az abcdefg és társai, na az ilyenek nem jó wifi jelszavak. Ezeket és az ilyeneket egy informatikában kicsit is jártas Y,Z generációs fiatal, de akár ɑ (alfa) generációs ember is elbánik.

Kezdetnek mindenképp wifi jelszót cserélnék, ha olyan, mint amiket fent írtam, akkor olyanra mint mondjuk ez: K$eTp63€42cQ!€54% (legyen benne vegyesen szám, kisbetű, nagybetű,speciális karakter)

Magadnak felírhatod, az okoseszközeid meg megjegyzik.

2023. febr. 15. 21:55
 7/18 anonim ***** válasza:
90%

"ugyanilyen informatikai szakembert (MediaMarktban az OkosPultban vannak ilyenek, a mobilos részlegen Mobiltudósnak nevezik őket"

ezt azért te se gondoltad komolyan, az ott dolgozók többsége azt se tudja, hogy tökmindegy, hogy töltöd a telefont...

2023. febr. 15. 22:01
 8/18 anonim ***** válasza:
8%

6/7 :

Bármilyen erősségű wifi jelszót pár perc max pár óra alatt fel lehet törni.

Tehetsz te bele kérdőjelet, karaktereket stb akkor is.

2023. febr. 15. 22:10
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Mobiltudós az aki min tudja mi a különbség pl a java és a symbian között.

Vagy aki tudja mi az az okos telefon. 10 okospultosból sztem 8 nem tudja.

Vagy hogy mi az az ARM.

2023. febr. 15. 22:13
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

3-6 ha halgattál volna, bölcs maradtál volna.

Kérdező pontosan mit írt ki a tv?

Abdul a telefonjával akart a saját tv-re képet tükrözni, megosztani.

Rányomott az elsőre ami a listában volt, mert azt hitte az az ő tvje. De nem, az a tiéd volt. Nem tört fel senki semmit.

Még az lehet hogy direkt akart hozzá csatlakozni, mert abban reménykedett hogyha a himbilimbijéről küld a szomszéd tévéjére képet, akkor az majd átmegy és kielégíti. Manapság ez a divat... airdropon is küldenek képet a buszon, vonaton össze-vissza. Feltörésről nem beszélhetünk. Olyan ez kb mint amikor valaki facebookon ismerősnek jelöl. Ott látod a nevét, de attól még nem törte fel a fiókodat.

2023. febr. 15. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!