Megéri venni egy BluRay írót?
Nincs hát.
Na de akkor lehet, hogy tényleg egy ilyen digitalizálót kéne vegyek.
De még a merevlemez is játszik vagy még egy nagy kapacitású pendrive.
Vagy még egy ötlet, ha kis felbontásban veszem fel és átkonvertálom AVI-be, aztán átveszem egy pendrive-ra, akkor el is tudna elvileg indulni egy olyan DVD lejátszón, aminek van USB portja, ez általában szokott működni.
Ez szintén tapasztalat, mert már így másoltam filmet.
Az is igaz.
Van nekem egy Orion márkájú DVD lejátszóm elég régóta már nem használtam, mivel felvevőt használok, és a DVD lejátszón van USB port, az használtam pendrive lejátszására, így másoltam VHS-re is filmeket, összekötöttem a videómagnóval.
El tudna elvileg indítani OBS-ből digitalizált videofájlt is, csak azt konvertálni kell AVI-ba, mivel nem játsza le az MP4-et vagy MKV-t, illetve le kell butítani a felbontást is OBS-ben.
Bár így ráférne egy DVD lemezre is, attól is függ, hogy a fájl mekkora, meg ha csak úgy kiírod önmagában, akkor DivX támogatású lejátszó szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!