Vezetékes vagy vezeték nélküli fülhallgatók szolnak jobban?
A vezetékes. A vezeték nélkülihez szénné tömörítik az adatot,
Nekem van egy beats studio 3-am, az tud vezetékkel és anélkül is működni. Ég és föld a különbség a két hangzás között ugyanazon a fejhallgatón!
Egy olyan fülhallgató lenne jó aminek jó erős a basszusa (de azért szép tisztán szóljon a többi is)
Eddig egy sony wf 1000xm3 wireless fülesem volt amig be nem döglött, de nemvolt egy nagy durranás.
Jól szolt, de semmi extra…
Ez a Shure lenne a nekem való? Eddig a Sennheiser ie200 at néztem, de annyira nem értek hozzá.
Ha nem értesz hozzá, és a 100-120ezer forintos airpods pro 2 helyett, ami alatt amúgy is jóval lejebb lőtted be a kiszemeltedet, az 1 more quad drivert nagyon jó véleményezik még az audiofilek is, evvel járnál a legjobban. Nekem 1 more dual driverem van, és meg vagyok teljesen elégedve vele, de azért nekem is kellene a több.
És az 1More quad driver jobb lenne mint a Sennheiser IE 200?
Tudom az csak 1 driveres, csak az most jelent meg...
Illetve egy iPhone XS Maxal lenne, szóval kellene vegyek egy erősitőt.
Minden kábel megtörik, ha sokat használod, viszed utcára, zsebbe rakod, és nem külön tokba.
10e ft feletti kategóriákban eszembe nem jutna nem cserélhető vezetékeset venni. A shure se215-ömnek pl elég jó a gyári kábele, kb fél-1 évet bír, ez nálam rekord hosszú idő, mert jóformán 24/7-ben használom (éjszaka ASMR megy benne, nappal meg zene)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!