IPad nálatok kiváltja a jegyzeteket?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Gondolkodom már egy ideje, hogy beruházok egy iPad-ra, elég sok időm megy el mire rendesen kijegyzetelek mindent, és gondoltam ez hátha gyorsítana a folyamaton. Azonban.. Fogalmam sincs, hogy mennyire jó az iPad ilyen felhasználásra. Néztem youtube-on videókat, a legtöbben ajánlották laptop mellé, viszont volt aki nem..

Mi a te véleményed? :) (Igen, tanulási jegyzetekről írtam.)

2023. jan. 23. 18:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Előadfást legépelni úgy, hogy odafigyelsz. Hogyne.
2023. jan. 24. 15:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Látom te nem is érted mit mondtam... nem arra válaszolsz.
2023. jan. 24. 15:43
 13/15 anonim ***** válasza:
De, arra válaszoltam.
2023. jan. 24. 15:45
 14/15 anonim ***** válasza:

8

Dohánytermékből is eladnak több millió (ha nem milliárd) dobozzal évente, attól még nem lesz hasznos semmilyen dohánytermék.

Azért vagyok bolond, mert leírtam teljesen normálisan azt a nézőpontot, hogy miért felesleges termék a tablet a mai világban? Én nem tartalak bolondnak, mert te szerinted hasznos, én a kérdésre válaszoltam és ellenérveket hoztam fel azokra a dolgokra, amiket te írtál.

2023. jan. 24. 16:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálam kiváltotta. Építészmérnökként imádom az iPadet. Rajzolni nagyon jó rajta. Sokkal jobb mint laptopon szerencsétlenkedni.
2023. jan. 24. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!