Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi az isten kerül ennyibe ezen?

Mi az isten kerül ennyibe ezen?

Figyelt kérdés

Az alábbi termékben mi kerül ilyen sokba?

[link]

2023. jan. 14. 01:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%
Amúgy se voltak olcsók de őszinte leszek. Gyenge a forint.
2023. jan. 14. 01:37
 2/13 anonim ***** válasza:
85%

Igen, és ha erős lenne a forint, akkor 8 millió lenne.

Az meg már semmi.

2023. jan. 14. 01:43
 3/13 Salx Narval ***** válasza:
60%
Akiknek készült azoknak nem olyan drága. Ez már nem a hétköznapi emberek kategóriája. Azért nem kell elcsüggedni számunkra is gyártanak elérhető áron nagyon jó cuccokat. Én szerencsés helyzetben vagyok mert már nem fáj a szívem ilyen méregdrága cuccokért, úgy értem ha ingyen adnák akkor sem hallanék lényegesen többet, az öreg Yamahám és Dynakordom is többet tud mint amit amit hallani képes vagyok.:D Nem vagyok halláskárosodott, ez csak a kor "áldásos"velejárója gazdagnál, szegénynél egyaránt.
2023. jan. 14. 02:00
 4/13 anonim ***** válasza:
75%

Egyrészt mert luxustermék. Mint a Bentley, a Rolex, a Cesare Attolini. Van körülötte egyfajta "hype", ezért drágábban eladható.

Másrészt mert feltehetőleg nem olcsó alkatrészekből épül fel.

Példának okáért ugyanaz a kapacitású és feszültségű kondenzátor kapható 286:

[link]

és 4905 forintért is:

[link]

és ez még csak a nem legminőségibb típus.

Harmadrészt mert nem tömegtermék, feltehetőleg nem röptében összehajított egyszerű cucc, van mögötte jelentős mennyiségű fejlesztés, és gyanítom kézileg, manufakturálisan készítik.

Negyedrészt az előzőekből kifolyólag azért "hallható" némi különbség egy konzumer eszközhöz képest.

2023. jan. 14. 02:03
 5/13 anonim ***** válasza:
72%

Van ennél még 2x drágább is, de hangfalból is van ház árú is.

[link]

2023. jan. 14. 02:15
 6/13 Salx Narval ***** válasza:
64%
Az én utcámban 2 házat is vehetnél érte, anyámékéban 3-at. Ezt amúgy nézegetni kell a lezárt vitrinben és néha-néha megsimogatni, v használni is szabad pl ünnepnapokon.:D
2023. jan. 14. 03:18
 7/13 NTBS ***** válasza:
0%
Infláció, gyenge forint. A gazdagok a célközönség.
2023. jan. 14. 06:14
 8/13 anonim ***** válasza:
45%
Átverés, annak ellenére, hogy azért tényleges remekművek készülnek ezekért az összegekért. Viszont transzparens és hibátlan erősítőt kis túlzással bármelyik villamosmérnök képes tervezni és építeni, és igazán minőségi alkatrészekből is megáll 1-2 százasnál a kisker alkatrészköltség, aminek nagyon nagy hányada a táp lesz. Hangfal nem hiszem, hogy kellene jobb vagy drágább az SCM monitoroknál, és az mint részben presztízsholmi megáll kicsivel 10 misi felett, ami egy-két előfok meg mikrofon ára ott, ahol ennyire szükséges a kompromisszummentesség.
2023. jan. 14. 07:19
 9/13 DK-s ***** válasza:
76%

Mert minden darab egyedi, kézzel készült, külön bevizsgált.

[link]

Mondjuk én másfél millát még kiadhatónak találok rá, de a 11 millió durva túlzás. Forint-árfolyam ide, vagy oda.

2023. jan. 14. 11:28
 10/13 DK-s ***** válasza:

Ez a márka nekem is meg volt, ugyanúgy kézzel készítik, és ugyanúgy minden darab külön ellenőrizve van, csak épp az ára lényegesen reálisabb:

[link]

2023. jan. 14. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!