Valaki tud ennél jobbat, ami szintén kb ennyibe kerül?
Edifier Studio R2730DB 2.0 sztereó Bluetooth hangfal
A cél egy 15 nm2-es szobában lévő jó hangzás kialakítása.
Illetve ha nyáron kiviszem a kertbe, amíg tartunk ott egy kis összejövetelt, jó lenne ha ott is jól szólna.
A minőség fontos.
A minőség mindenkinek máshol kezdődik.
Elmész, meghallgatod, ha tetszik a hangja megveszed.
Ha nem tudod meghallgatni a környékeden, megrendeled, ha nem tetszik, visszaküldöd.
Nem tudom meghallgatni élőben.
Tudom, hogy elég relatív tud lenni, hogy kinek mi a minőségi, de azért általános alapelvek mindig vannak.
Pl.: Jó és tartós alapanyagok, mind kívül, mind belül. Illetve a megmunkálás sem olyan, hogy itt ott sorjás egy-egy elem. Hangzást tekintve pedig hozza vagy akár túlszárnyalja az ebben az árkategóriában lévő többi terméket.
Eddig egy Modecom mc9860 volt a szobában, szóval arról tudom, hogy nem elég és egy szint felett csak hangosabb, mint minőségibb a hangzás.
Ahhoz képest az adatokból látom, hogy mindenképpen egy szinttel feljebb lépnék, de a kérdés továbbra is adott, hogy van-e esetleg jobb vétel ennél úgy, hogy körülbelül ennyi pénzt szeretnék csak ráfordítani.
Kb. 60E-et max.
Köszönöm.
Itt érdeklődj, több embernek is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!