LG HiFi-n mi az az MDSS?

Figyelt kérdés
Csak annyi van alá írva, hogy multi dynamic sound system. De ha bekapcsolom, nem történik semmi.

#LG #hangfal #gomb #HiFi #MDSS #Compo-system
2023. jan. 13. 10:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémen asszem kicsit jobban kiemeli a mély és a magas hangokat.
2023. jan. 13. 10:11
 2/8 A kérdező kommentje:

Mondjuk ha hangosabbra veszem, akkor tényleg észrevenni, hogy picit másabb a hangja.

Még az érdekelne, hogy az miért lehet, hogy csak az egyik hangfal szól? Viszont ha a két hangfal vezetékét összesodrom és úgy kötöm be akkor szól mindkettő, de ha a saját csatlakozójukba van mindkét hangfal akkor csak az egyik

2023. jan. 13. 10:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Csak az egyik oldal kap jelet. Pl. a balance el van állítva.
2023. jan. 13. 11:37
 4/8 Szirty ***** válasza:

...vagy az egyik végfok döglött :)

Véleményem szerint ez a valószínűbb.

2023. jan. 13. 16:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Most néztem, ha kazettát játszok le akkor szól mindkét oldal. Ezek szerint megtörhetett valahol az AUX kábel?
2023. jan. 13. 16:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Lehetséges.

Vagy amibe bedugtad az küld féloldalas jelet.

2023. jan. 13. 16:45
 7/8 A kérdező kommentje:

Számítógép line out-ba dugtam be a hifit, gépen nincs előerősítve a hang. Dell Audio szoftveren keresztül megy a hang, de ott se találtam semmi hozzá kapcsolódót. Legalábbis volt valami super wide stereo, ezt bekapcsoltam(mivel sztereóhoz lehet köze), így már szól mindkettő, de a másik még mindig halkabb jóval.

Az kárt tenne a hifiben, ha a két hangszórót egy kimenetre kötném? És akkor a szoftverben beállítanám, hogy mono-ban szóljon.

2023. jan. 14. 14:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Egyébként bedugtam egy fülest a hifibe, és azon keresztül is csak a bal oldali szólt.
2023. jan. 14. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!