Valaki ismer Budapesten E-cigi szervizt?
Figyelt kérdés
Igen, rákerestem neten de nem kaptam sehol konkrét választ hogy igen ott van szerviz. Tehát valaki tud olyan helyet ahol tuti meg tudják nekem javítani?2023. jan. 10. 21:23
1/5 anonim válasza:
Olcsóbb, ha veszel egy újat. Add össze az alkatrész, munkadíj árát. Nem érné meg.
2/5 anonim válasza:
Budapesten? Szerintem nem hogy az országban, de globálisan sem foglalkozik senki ilyesmivel. Mármint nincs konkrét e cigi szerviz sehol.
Másrészt 10 éves e-cigis múlttal mondom neked, hogy a legtöbb készüléket NEM lehet szétszedni roncsolás nélkül.
3/5 A kérdező kommentje:
Ezt szét lehet szedni. Nekem alaplapig sikerült egy karc nélkül, de nem láttam a hibára utaló jeleket.
2023. jan. 11. 06:05
4/5 anonim válasza:
És mi a hibajelenség? Nem tud ellenállást mérni a készülék?
5/5 A kérdező kommentje:
A hiba az, hogy semmire nem reagál minta áram se lenne benne. Nem kapcsol be se semmi.
2023. jan. 12. 06:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!