Ismer valaki szakembert, szervízt aki foglalkozik akvárium szűrők javításával? Budapesten vagy környékén volna jó.
Nem maradt levegős?
Rotorral minden ok?
Nekem is van egy prime 10-em, de még én jónak látom.
Volt hogy nekem is belemászott a májmoha, de nekem a csőbe, a műanyag csatlakozónál tömte el.
Én átalakítottam a csöveit, mert nagyon nem tetszett ahogy az gyárilag van. Levágtam a végéről azt a hülyeséget és ráraktam másmilyen U csövet, pl most nekem nem nyom be levegőt, de így tök csendes, előtte meg zötyögött állandóan és idegesített.
kb ilyesmit mint ez, csak zöldet: [link]
Én barátom nővérétől kaptam ezt, azt mondta hogy 10 évig ált nála egy dobozban és látszott is, mert a gyári perlonvatta volt még benne, tehát tényleg nem használta.
Egyszer meg próbálta szétszedni és a fehér műanyag kis hordókájáról letört egy pöcköt, aztán össze se rakta, csak visszarakta a dobozba és inkább belső szűrőt használt mindvégig. Pedig tök jó kis szűrő. Én örültem neki, már vagy 1 éve használom szerintem és még jónak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!