Diversa belső szűrő kérdés, így működik a belső szűrő?
vettünk egy diversa 80 startup szettet, van hozzá egy Claro 1000 es belső szűrő, kérdés, hogy mennyire kell víz alá meríteni, ill. lehet olyan, hogy a kifújás szabályzása a víz alatt történik a kapcsolóval? Vagy annak ki kell lógnia a vízből ( a tetejétől kb 5 cm re van egy vízszintes kapcsoló azt írja a papír, hogy azzal lehet szabályozni (hátha megbsz az áram???)).
Nekem furcsa, hogy víz alatt kéne nyúlkálni egy elektromos berendezéshez...
szerintem nagyjából itt legyen a vízszint
Nem bsz meg az áram ha az egészet a víz alá nyomod és a vízben tekergeted a kis állító potiját, mert az a "kapcsoló" nem az áramot szabályozza, hanem egy nyílást, ahol a víz kiáramlik. Ha szűkíti a nyílást akkor erősebben fúj, ha bővíti, akkor meg gyengébben. Ennyit csinál csak. Maga a szűrő drótja is, mehet a vízbe, azt úgy tervezték.
Csak majd amikor koszos lesz és majd ki akarod takarítani, akkor ne úgy szedd ki a szűrőt a vízből, hogy a drótját húzkodod kintről - mert úgy már rontottam el egy kis szűrőt hogy majdnem kitéptem a drótját és elkezdett rázni - hanem be kell nyúlni a vízbe és kiemelni az egészet egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!