Milyen Gitár erősítőt/kombót vegyek Max 60.000Ft ért?
Szeretnék venni valamilyen Gitárkombót a gitárom mellé, van 1 Epiphone SG-m de nemigazán tudom
hogy melyik a jó erősítő?
Eddig a Marshall MG15G 15Wattoson gondolkoztam,jólnéznek ki 45ezer de van itt 55ezerért MG15GR az miért drágább, miért jobb?
A másik pedig a Peavey márka,ezt is olvasom sokhelyen hogy jók, meg hogy a Marshall erősítőkben mindegyik gitár ugyanúgy hangzik ezért válasszak inkább ilyet.
de melyiket?
Ebben is van 45ezerért a solo 15Wattos, de ennek is van 55ezerért ugyanúgy 15Wattos a Rage 158 az miért jobb?
Vagy ha van esetleg más jó márkára ajánlat tapasztalat alapján azt is meghalgatom.
Cél: otthoni játszásra különböző Metál fajtákra, nagyonsokmindent halgatok és szeretnék játszani Blacktől a Grungeig mindent bezárólag :),nem koncertezek de szeretném hogy hangos is legyen ezért minimum 15Wattos, és lehetőleg csöves legyen
Célszerűbb egy modellező erősítő, de a csövest felejtsd el ezen aprópénzeddel.
Ezzel volt szerencsém:
Nem semmi, de már sok is volt, amit nyújtani tudott.Mondjuk most 30e-rel drágább...lessél használtan.
Nézzél youtube videókat a kinézett erősítőkről.
Miért célszerűbb egy Modellező erősítő? Amennyiért vennék Joyo 10Watt és Blackstart találtam 15Wattosat. Ezek jók?
Egyébként jótanácsodra meghalgattam Youtubon pár 15wattos híresebb tranzisztorost mint pl: Vox,Fender,Orange,Cort,
És leginkább a Marshall tetszett és a Peavey mégszebb/jobb volt a fülemnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!