Az normális, hogy elég erősen ráz az áram a tévé koax kábelén?
Figyelt kérdés
Optikai kábelen jön be a lakásba, de szinte kibírhatatlanul rázott most, hogy be akartam dugni a tévébe.2023. jan. 4. 12:00
11/20 A kérdező kommentje:
De akkor lehet vele valamit csinálni vagy egyáltalán kell vele foglalkozni vagy nyugodjak bele?
2023. jan. 4. 12:58
12/20 anonim válasza:
"Akinek ezt magyarázni kell, hogy optikán jön be a lakásba, aztán a modemtől koaxon begy be a tévébe"
Nekem is optikán jön be, és sehol a házban koax. Igen, kábeltévé. Nahát!
13/20 A kérdező kommentje:
Azzal kezdtem, hogy a koax ráz. Nyilván azért, mert nekem az van a házban, nem azért mert nincs. Nahát!
2023. jan. 4. 13:37
14/20 anonim válasza:
És folytattad az optikával. Nahát!
15/20 anonim válasza:
mindig ráz ?
vagy csak akkor mikor fogdosod ?
"Optikai kábelen jön"
16/20 anonim válasza:
A szolgáltató eszközében is lehet olyan táp, amitől a zavarszűrésen féltápra kerül a készülék háza (115V~), és ezzel a koaxkábel árnyékolása is.
17/20 A kérdező kommentje:
De ez gondolom hiba és nem direkt van, nem? Mert van olyan is, hogy direkt adnak egy kis tápot rá, ami kellhet néhány eszköznek, de gondolom nem ennyit. Vagy nem tudom, nem értek ehhez.
Ez a szolgáltató eszköze az a modem? És annak a háza kerül féltápra?
2023. jan. 4. 14:09
18/20 anonim válasza:
annál nagyobb a feszültség, minnél izgalmasabb a film ,
az Elemi ösztön, kifejezetten rázós...
19/20 anonim válasza:
Hát akkor az elektromos rájákról ne nézz filmet, mert felrobban a tv!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!