Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Fül vagy fejhallgatót használt...

Fül vagy fejhallgatót használtok inkább és miért?

Figyelt kérdés
tegnap 12:56
1 2
 1/15 Katona Dius ***** válasza:
82%

Nekem a fülhallgató szimpatikusabb, mivel úton is szoktam podcastet vagy zenét hallgatni, azzal könnyebben meg tudom csinálni, hogy csak az egyik fülemet dugom be. Plusz arra könnyebben veszek fel fülvédőt vagy sapkát.

Ha fejhallgató van rajtam, furán szoktak rám nézni az emberek :D

tegnap 13:02
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Fülhallgató.

Itthon gépezéshez gamer fejhallgatót használok, és az úgy ok, kényelmes, de amúgy sok fejhallgató van ami nyomja a fülem, meg fülpiercingem is van, szóval ha nem olyan a kialakítása a fülkagylójánaknak, akkor az nekem kényelmetlen. Volt régen amikor fejhallgatót használtam, de nem volt kényelmes. A gamer headsetekkel nincs ilyen bajom.

tegnap 13:28
 3/15 anonim ***** válasza:
Fülhallgatót, mert a fejhallgató nyomja a (kicsit elálló) fülem, ha nincs vastag párnája (bár ilyennel még nem próbáltam), zavarja a szemüvegem, ha rajtam van, és ha fekve hallgatom, a párna is nyomja. A fejpánt néha zsíros volt a hajamtól (persze azért szoktam mosni). Sajnos egyre kisebb a választék vezetékes fülhallgatókból, főleg a mikrofon nélküliekből, azok már inkább fül mögötti IEM-ek.
tegnap 14:09
 4/15 anonim ***** válasza:
Régen agyvadugós fülhallgatót. Aztán egyszer olyan mennyiségű fülzsírt szedtek ki a fülemből, hogy az egészen megdöbbentő volt. Azóta csakis fejhallgatót vagyok hajlandó használni.
tegnap 14:35
 5/15 anonim ***** válasza:
Zenét hallgatni és filmezni otthon hangszórón, játszani fejhallgatón szoktam. Ha útközben muszáj meetingelni akkor fülhallgató, azt biztosít nekem a cég és csak munkára használom. Home officeban a saját fejhallgatóm használom.
tegnap 14:36
 6/15 Janaqks válasza:
Fejhallgatót. Igaz, nem fér be a zsebedbe, nem olyan praktikus utazáshoz mint a füllhallgató, de kicsit gusztustalannak tartom a fülhallgatót, mert tiszta zsíros lesz.
tegnap 14:55
 7/15 A kérdező kommentje:
Nekem a fejhallgató nem komfortos plusz motorozáshoz is a fülhallgató a praktikusabb
tegnap 14:59
 8/15 anonim ***** válasza:
Most fülhallgatót, mert azt vettem. Fejhallgatóm volt, ezelőtt ami eltörött (bár még használható valamennyire, csak meg kellett drótozni, szigetelőszalagozni :D és kb 10 éves). Ha ez majd tönkremegy, akkor majd kitalálom hogy mi lesz a következő.
tegnap 15:01
 9/15 Janaqks válasza:
6 os vagyok, bocsánat kicsit lenézőnek tűnhetett, amit írtam, jópofának tartom a füllhalgatót is :)
tegnap 15:01
 10/15 anonim válasza:
100%

Fülhallgató.

Fejhallató nekem borzasztó kényelmetlen, főleg mióta szemüveges vagyok.

tegnap 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!