Hogyan érdemes szállítani tv-t ha nincs meg a doboza?
Figyelt kérdés
Sziasztok, hátha valaki volt hasonló cipőben és van ötlete hogyan tudnám kivitelezni ezt.
Van egy 4k-s tvm (London) és ezt szeretném hazaküldetni Bp re amivel még nincs is baj mert sok cég van akik simán visznek Tv-t is. A bajom az hogy nincs meg a doboza és probálok itt jó ideje dobozt szerezni de nem jártam eddig sikerrel. Hogyan lehetne ezt megoldani ha nincs doboz? pl Nagyon vastagon pukifóliázzam be?
2023. jan. 3. 19:35
2/7 anonim válasza:
Mint fent írják vagy kunyerálsz egy tv boltból ilyen olyat és ügyeskedsz, ők sorra dobálják ki sokszor...
4/7 anonim válasza:
honod ala becsapatod azt hazatekersz... amugy biztos annyira megeri azt a tvt hazahozni? amugy kuka mellett keresel egy tv dobozt azt kesz esetleg kersz valakitol
5/7 DK-s válasza:
Jó alaposan becsomagolod műanyag fóliával, majd egy dobozba berakva kinyomod PUR-habbal. XD
6/7 anonim válasza:
" honod ala becsapatod azt hazatekersz "
Nekem volt ilyen tervem, amíg ki nem derült, hogy a tv kb. 12 kiló és majdnem egy méteres. Egy kis oldalszél és felborultam volna.:) Ja, de nem Londonból akartam hazatekerni vele, csak a szomszédos kerületből, egy hídon át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!