Miért billegnek a távirányítók?
Figyelt kérdés
Mindnek olyan áramvonalas az alja, főleg a tv távirányítóknak, hogy amikor lerakod billeg jobbra-balra. Miért nem gyártják kicsit szögletesre?2023. jan. 1. 23:47
1/10 anonim válasza:
Nálunk mind szögletes, kivéve a régebbi képcsöves tv-knél 1-2-nél és a digiknél
2/10 anonim válasza:
Nem billegnek. Egyenetlen az asztalod.
3/10 Salx Narval válasza:
Én sem találkoztam még hasonló problémával pedig jó pár távkapcsolóval volt már dolgom, szögletessel és formázottal is. Azt állítani, hogy mindegyik billeg erős túlzás. Ha ez ennyire zavar ragassz az aljára kis gumi tappancsokat, v akármit ami fixen tartja.
4/10 anonim válasza:
Nálunk az áramvonalas sem billeg.
5/10 Ypszilon1980 válasza:
Nem tudom az milyen távirányító, a mienk is dizájnos meg minden, de nem billeg,van egyszerű szögletes is a tv-hez.
6/10 anonim válasza:
Sok távirányítóval találkoztál eddig, ezért fogalmazol úgy, hogy "a távirányítók"? Nem lehet, hogy elég ritka az ilyen? Valóban hülye megoldás, esetleg tartsd fejjel lefelé...
7/10 gabesz147 válasza:
Világrengető probléma:-).
Ja, nem:-).
8/10 NTBS válasza:
Nálam jól elvan a dobozban a TV mellett.
9/10 Szirty válasza:
Nálunk is mind billeg a lekerekített forma miatt.
Nem ritka az amikor a design a használhatóság rovására megy...
10/10 Hintalow válasza:
Nagyon ritka a nem kerekített oldalú és teljesen lapos alsó felű távkapcsoló, valszeg azért nem csinálják ilyenre őket, mert sokkal nehezebb lenne felkapni egy asztalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!