Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen szempontokat érdemes...

Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni fejhallgató vásárlásnál egy adott árkategóriában? Mitől lesz "jó" egy fejhallgató?

Figyelt kérdés

Például ezek közül kinél mi lenne a sorrend, és mi alapján?

- Hama HK-5619

- Behringer HPM1000

- Sennheiser HD 206

2022. dec. 31. 11:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%

Decibel

Ohm

HZ

A preferenciáidhoz mérd.

Magas decibeles - Nem erős a mély

Mély decibeles - Erős a mély, rezgő (Dubstep szeretők előnyben)

Ohm - Azért felel, hogy milyen eszközzel kompatibilis, mivel nem mindegy, hogy telefonhoz veszed vagy PC-hez, mihez, mert a telefon nem tudja meghajtani a magas Ohm-os fejest, szóval kb értelmetlen egy mély decibelest venned, nem fogja tudni kiadni

HZ - 20-20000 az átlagos, normális hangzású, 22-20000 vagy 20-22000 inkább a magasabb akkordokat adja erősebben és hangosabb is, 16-19000 nem visít, nem vág az agyadba a magas akkord.

2023. jan. 20. 04:03
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Főként az utolsónak a rövid, de lényegre törő összefoglalást.
2023. jan. 24. 13:19
 13/13 anonim ***** válasza:

#11 vagyok

Igazán nincs mit, Én is ezek alapján szoktam vásárolni és a legutolsó helyen nézem a Márkát :)

Persze arra figyelj, hogy hivatalos információk után menj, mivel azért szeretnek nagyzolni a dobozra nyomtatott adatokkal.

Évek óta teljesítmény paraméterek alapján vásárlok fejest, mivel volt egy nagyon durva Dubstep időszakom és annak köszönhetően már autómatikusan is ezeket nézem, mivel Nekem bejött.

Sok sikert kívánok és kellemes zenehallgatást! ^^

2023. jan. 25. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!