Melyik fejhallgató lehet hasznosabb a lentiek közül? (Árkategória: 4-10.000 Ft) /// Miket kell figyelembe venni?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. (ez vezeték nélküli) [link]
7. [link]
A jbl, egyertelmuen.
Ezert az arert nem lehet ertelmes vezetek nelkulit kapni, a tobbi pedig nem egy nagy minoseg.
1, 4 (ugyanaz a kettő..): Kényelmetlen, szarul szól.
2, 3, 5: Szódával, félsüketeknek elmegy.
6, 7: felejtsd el. Ennyi pénzért CSAK vezetékest.
Igen, azzal tisztában vagyok, hogy alacsony árkategóriájúak, de többet jelen esetben nem kívánok kiadni.
Nem értem...a képeken a 7. vezetékes, de másutt vezeték nélkülinek látom. Számomra a leírásból nem egyértelmű, hogy ez egy olyan eszköz, amit bluetooth-osan IS lehet használni vagy az csak a töltőkábele.
Mindenképpen zárt fejhallgatót szeretnék egyébként, de feljebb nem kívánok menni.
Pedig eleg ertheto, ez a tipus vezetekes. Nekem is volt, azonban 3 honap alatt napi hasznalat mellett tonkrement :/
Egyebkent nem szol rosszul szerintem, bar en atlagos felhasznalo vagyok, semmi extra igennyel.
Van jbl vezetek nelkul is, de az 30 ezer korul van, azt hiszem. A ferjem most olyat hasznal 6 honapja, egyelore mukodik :)
Értem.
Hogy ment tönkre / Mi ment tönkre benn/rajta?
Nekem sincs nagy igényem.
Az már csillagos árnak számít nekem :) Nem kell, hogy rendelkezzen bluetooth-szal.
Fogalmam sincs, egyszer csak nem szolt, pedig kivulrol nem volt megtorve a vezetek. Gondolom attol meg valahogy kontaktos lett, de passz.
Talan van ra amugy valamilyen garancia, tehat ha ilyen van, biztosan cserelik, de en valahol elhagytam a szamlat 🤦♀️
Értem.
Köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!