Milyen kiegészítőket lehet venni a laptopomba?
Van egy dell inspiron laptopom.
Itt vannak az adatai:
Processzor: intel core i3 1005G1 CPU 1.20 GHz 1.19 GHz
Memória: 8GB
Rendszer típusa: 64 bites
Windows 10 pro-val
Az a kérdés, hogy miket lehetne bele venni, hogy a játékok gyorsabbak legyenek, vagy egyáltalán mi mire jó. Sajnos nem értek hozzá. Meg, hogy ha veszek bele valamit akkor azt szervizbe kell vinni, hogy belerakják, vagy én is be tudom? Azért szeretnék bele jobb cuccokat venni, mert már többször ráfáztam azzal, hogy megvettem egy játékot és siralmasan csúnyán és akadozva lehetett velük játszani elég gyenge beállításokon.
#10 hat ennek aztan sok ertelme volt
ha csak azt akartad hogy kara legyen persze meg volt az ertelme
ha raneztel voln legalabb pont olyan procisokat is ad be ami kerdezoje
mx110 et is (ami kitudja hogy letezik meg most is) ami gyengebb mint igp de azert ott van mellette)
oke hogy van par de ezek nagyon ritkak igy ertelmetlen rajuk hivatkozni mx350/450/550
ezek csak nevleg letezok de nem elterjedtek es semmi ertelmuk ugy hogy azonos arban vannak a sokkal erosebb jatekos vga kal 1650, 3050
Kicsit drágábban van ott egyébként GTX kártyás is.
#12 epp azt irtam le hogy gyengebb mint egy igp a 110
mivel ez egy oskovulet
nincs sok koze a szeria tobbi tagjahoz sem mx130/150
amik nagy leptekkel jobbak de napjainkban szinten oskovuletek
szoval nem hogy ujonan de hasznaltan is penzkidobasok
amit linkeltel ahoz hasonlokat hasznaltan is megkaphat 1650 es gepeket
ujonan is ritkan belebotolhat 200 hoz kozeliekbe, amik lenyegeben ajandekok, igaz regi procival...
Sikerült kiszúrni az egyik leggyengébbet, de van ott MX350 is i5 procival: [link]
Szerintem ne keverjük ide a használtakat, az más kategória.
Még nem derült ki, mit értesz középkategória alatt.
hasznaltan most hirtelen:
pl.
ha keresgelsz akkor 1650 vga legyen benne 200 ig es alatta
felette 3050 vga
amit mar ujonan is talalhatsz
amit linkelt 1650 est 270 ert kb. Abban az arsavban mar szoktak lenni 3050 el
ugyse unnepek alat veszel gondolom (ha lesz ra penzed) hanem utana
mostani laptopod meg hardverapro ra kiteszed 100 ert
Xy4
#15 ez pl egesz turheto araert
kozepkategoria alatt mit ertene az ember amikor le is irtam
1650/3050 az aktualis kozepkategoria
mivel 3szoros bontas eleg szuk ezeket megharomfele szoktak bontani (9szeres bontas)
vagyis van also-kozep kategoria is
amibe a 350/450/2050 van(/lenne) csak nincs ertelmes nagy valaszteku kinalat beloluk
meg mivel 2GB osok es nincs is mas beloluk ezert ertelmetlenek a sokkal erosebb 4GB os 1650/3050 el szemben
igy ertelmuket vesztik
sok evvel ezelott az alsokozepkategorianak is volt ertelmuk mostaniakkal osszevetve
Xy4...
MX350-el 160ezer Ftos gép:
Már ez is 5x erősebb játékra, mint az i3adban lévő igp. Picivel a legerősebb Ryzenek igpnénél is erősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!