Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen kiegészítőket lehet...

Milyen kiegészítőket lehet venni a laptopomba?

Figyelt kérdés

Van egy dell inspiron laptopom.

Itt vannak az adatai:

Processzor: intel core i3 1005G1 CPU 1.20 GHz 1.19 GHz

Memória: 8GB

Rendszer típusa: 64 bites

Windows 10 pro-val

Az a kérdés, hogy miket lehetne bele venni, hogy a játékok gyorsabbak legyenek, vagy egyáltalán mi mire jó. Sajnos nem értek hozzá. Meg, hogy ha veszek bele valamit akkor azt szervizbe kell vinni, hogy belerakják, vagy én is be tudom? Azért szeretnék bele jobb cuccokat venni, mert már többször ráfáztam azzal, hogy megvettem egy játékot és siralmasan csúnyán és akadozva lehetett velük játszani elég gyenge beállításokon.

2022. dec. 24. 23:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
44%
Ilyen "problémákra" semmit.
2022. dec. 24. 23:10
 2/20 A kérdező kommentje:
És pl memóriakártya?
2022. dec. 24. 23:12
 3/20 anonim ***** válasza:
17%
A semmin mit nem fogsz fel?
2022. dec. 24. 23:14
 4/20 A kérdező kommentje:
Akkor kérlek el tudnád magyarazni mire jó a memória? Azért nem értem mert nem is értek hozzá, így kb csak annyit hallok, hogy milyen jó, ha egy gépnek nagy a memóriája.
2022. dec. 24. 23:16
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben teljesen mindegy, mennyi memória van benne. A memória feladatáról pedig wikipédián elég szép szócikk van.
2022. dec. 24. 23:22
 6/20 A kérdező kommentje:
ßzóval, hogyha a laptopom szépen is meg tudja jeleníteni a játékokat, de akkor csak kevés fpsen futnak el, akkor nem segít a plusz memória sem?
2022. dec. 24. 23:35
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem segít...
2022. dec. 24. 23:37
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyébként kevered a memóriakártyát a memóriamodullal. Egyes notebookok memóriája cserélhető, vagy bővíthető, de ebben az esetben a gyenge, és nem cserélhető processzor, továbbá a szintén nem pótolható "dedikált" (külön chip) "videokártya" hiánya a szűk keresztmetszet. Egyszóval ez a gép sajnos nem játékra való, legalábbis valószínűleg nem olyanokra, amikkel te játszanál. Le szokták írni a rendszerkövetelményeket.
2022. dec. 25. 07:34
 9/20 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ez egy office laptop vagyis irodai gep, szovegszerkesztesre

netan filmezesre

es netezesre ugy ahogy

nem tudsz rajta valtoztatni az igenyeidnek megfeleloen

csak cserelni tudod,

viszont az eleg nagy koltseg hasznaltan is ha valamenyire jatekra hasznalhatot szeretnel

ennek eladasi ara legjobb esetben is atadhato garival (legalabb 1ev) is

Max 100ezer

hasznaltan is 200 korul kapnal egy jatekost

ujonan meg 300-350 ert minimum

atmenetek nem nagyon vannak nem torodnek a "kozeposztalyal"

regen voltak ujonan is 200-250 es savban is

most mar nem

2022. dec. 25. 07:52
 10/20 anonim ***** válasza:
62%

#9 tessek

itt a

kozeposztalyod

meg egy space...

[link]

2022. dec. 25. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!