Steelseries Arctis 7 egyik napról a másikra megbolondul?
Figyelt kérdés
Van egy Arctis 7-es fülesem, amit napi szinten használok. 2 alap beállítást dob fel a gép a füleshez (jobb alul a hangkeverőnél), az egyik a Game, a másik a Chat. Game-n használtam, ugyanis használata nagy részét játékkal töltöm, és sokkal ideálisabb az a beállítás arra. Tegnap, egyik percről a másikra, elment minden hang játék és discord is, gyors megoldásképp átváltottam a beállítást Chat-re, így legalább a discordot hallottam. De a játék hang eltűnt. Játék újraindítás után már volt hangja, de nagyon tompa és elnyomott, inkább a beszélgetés hangját veszi előtérbe. Így mondanom sem kell, használhatatlan, és élvezhetetlen a játék. Ugyanakkor, ha Game beállításon van, leterheli a gépet. Játék közben 2-3mp-re megakad a kép, majd ugrik egyet, megy 2-3mp-ig és ismét. Persze ezt minden féle hang nélkül. Nem csak játékon belül, youtube is akad videó közben, már ha elindul a videó egyáltalán. Kb 3. próbálkozásra indul el játék is ebben a beállításban, de akkor is akad, és hang nélkül. Nagyjából 1 éve használom, és eddig semmi problémám nem volt vele, most viszont nem értem hogy ha hang nincs is, miként szól bele a gép teljesítményébe egy hang beállítás. Valaki járt hasonló helyzetben?2022. dec. 19. 18:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!