Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Lehet gyárihibás az SteelSerie...

Lehet gyárihibás az SteelSeries Arctis 3-as fülesem?

Figyelt kérdés

Őszinte legyek tegnap előtt vettem mivel hát a játék hevében falhoz vágtam a Cloud II-t...Így tök jó vélemények voltak róla meg minden, így tök örültem hogy majd tök jó lesz...Nah debugom a hangkártyába és vmi borzalmas volt.... 0 basszus van az egészbe és a "részletek" is elvesznek meg az egész olyan fura....Kábé úgy szól mint a 12.000FT-os kínai fülesem (Ami mondjuk azért az árért bőven elmegy) De ez 29.000 jó ropogós magyar forint-ért sokkal többet vártam... Szóval azért mininum elvártam volna hogy legalább úgy szóljon mint a Cloud II vagy az Audio-Technica ATH-M40x...Amik azért elég hasonló árban vannak...De nem igazán hiszem el hogy ez ilyen rossz szóval szerintetek lehet gyárihibás?

A hangkártyám egy Sennheiser EPOS GSX 300

A válaszokat előre is köszönöm! :)

2022. máj. 15. 17:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehet gyárihiba.Azonnal írnék a boltban, ahonnan van, lehet cserélik gond nélkül.
2022. máj. 15. 17:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy fura?
2022. máj. 15. 17:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen. Holnap tervezem visszavinni aztán kérni egy másikat.
2022. máj. 15. 17:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Fura: Ilyen picit dobozos hangja van...
2022. máj. 15. 17:49
 5/8 anonim ***** válasza:
64%

"Mit jelent az, hogy fura?"

Az én tippem az, hogy Pistike hozzá van szokva az elég durván basszus kiemelt leánykori nevén hitvány szar) hangzású fejesekhez, aztán meglepődik, mikor egy viszonylag értelmes eszköz kerül a búrájára.

2022. máj. 15. 18:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem nem olvastad el a kérdést :/
2022. máj. 16. 01:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Audio-Technica ATH-M40x tesó.... Ne már tényleg... xDDD Ha ebbe a kategóriába az "basszus kiemelt leánykori nevén hitvány szar) hangzású fejes" szerintem keress más kérdést magadnak, mivel azon kívül hogy ideböfögtél valamit nem jutottam közelebb a válaszodból a probléma megoldására. :/ Most vagy nem megy a szövegértés vagy annyira értesz a fejhallgatókhoz mint a tyúk az ABC-hez....
2022. máj. 16. 01:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Visszavittem a fülest...Egyik ismerősöm dolgozott pont a boltba, ki próbálta és mondta hogy ez biztos hibás és az elmúlt félévbe elég sokat visszahozak hasonló hibával... 3 lehetőség közül választhattam...Kicserélik egy újra, levásárolhatom a pénzt vagy visszadják a pénzt...Volt egy bontott Artis 3-uk azt ki is próbálhattam am nem rossz füles tényleg amennyit hallottam belőle integrált hangkártyán keresztül de nem igazán akartam kockáztatni ezek után...Pont le volt náluk árazva 17.500FT-ra a Cloud II szóval inkább ráfüzettem 6000FT-ot és vettem két Cloud II-t annak jobban tetszik a hangzás világa na meg nem szivacs fülpárnája van ami nem igen szűri ki a külvilágot (tudom lehet hozzá venni bőrt de CLOUD II alapból kapsz mind kettőt...)...Szóval szerencsére megoldódott a probléma elég gyorsan... Köszönöm szépen az értelmes válaszokat :) Mindenkinek ment a zöld aki normálisan válaszolt kérdésemre, vagy jogos kérdést tett fel :)
2022. máj. 16. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!