Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem hajlandó DVD-t írni...

Miért nem hajlandó DVD-t írni a gépem? Az író a CD-t megírja, de a dvd-t nem.

Figyelt kérdés
Állítólag ez a hardver eszköz cd/dvd író és olvasó. Sajnos ráírva nincs csak annyi, hogy super multi, hogyan ellenőrizhetném, hogy ténylegesen alkalmas-e dvd írásra? Ha alkalmas, akkor mi lehet a gond?
2010. okt. 1. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:

BurnAware:

Eszközök > Lemezinformációk > Meghajtó információ:

[link]

(a bepipáltat tudja!)

Letölthető:

[link]

2010. okt. 1. 16:20
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Letöltöttem, ellenőriztem. Elméleti síkon alkalmas DVD írásra is, tehát volt pipa ott is. De mégsem teszi, mi lenne a köv. lépés?

2010. okt. 1. 16:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Te vagy számomra a hónap embere! Köszönöm, régi problémámat oldottad ma meg! Kívánom, hogy más is tegyen veled minimum ekkora jót!!!
2010. okt. 1. 17:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagyon köszönöm!

válaszodból azt feltételezem, hogy sikerült a programmal megírnod a DVD -t!!?

2010. okt. 1. 20:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Mivel korábban már próbáltam egyéb szoftverekkel dvd-t írni és nem sikerült, már tényleg azt gondoltam, hogy lehet átvágtak és ez csak sima cd író. Szóval tényleg nagy dologban segítettél. Ráadásul egyáltalán nem is volt bonyolult! Továbbra is köszi-köszi :-)
2010. okt. 1. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!