Van egy 4gb-os Ipod Nano Silverem és nem hajlandó bekapcsolni. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 22:10
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Mondjuk vidd szervízbe????
2010. máj. 14. 22:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha már nem garanciális, szedd szét, pucold ki, rakd össze, és reménykedj :D

Ha garanciális akkor nem érdemes próbálkozni, nehogy megszűnjön miatta.

2010. máj. 15. 09:53
 3/7 anonim válasza:
melyik verzió? van recovery mód rajtuk, ahol ujra tudod telepíteni a firmware-t és ujra müködésre birni, én régen javítottam ipod-ot, meg más médialejátszót is.ha USB re dugod mit ir ki? garancia?
2010. máj. 15. 09:58
 4/7 A kérdező kommentje:
igazából az a helyzet vele, hogy mikor felrakom gépre mindennel (iTunes) rendesen megy csak mikor leveszem az usbről egyszerűen meghal utánna nem kapcsol be semmire nem reagál.
2010. máj. 15. 20:49
 5/7 anonim válasza:
ennyiből arra tippelnék, hogy az akksija halt meg, de lehet még kontakt hiba is valahol az akksi körül. tölteni tölti amikor géphez van kötve? amikor fali töltőhöz csatlakoztatod működik?
2010. máj. 17. 10:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, akksihiba, javítottam már ilyet. Vagy az akku saruja csúszott le, vagy ha forrasztott, akkor a forrasztás engedett el. Egy pillanat alatt meg lehet javítani.
2010. máj. 17. 15:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Tényleg az aksijával volt a probléma már működik:)
2010. máj. 18. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!