Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Vettem egy DT36 okosórát, ami tökéletesen működött a telefonommal, majd a nemsokkal után vett telóval is. Valamit elállítottam rajta és az a hiba, hogy ha hívást kapok, vagy hívást indítok, akkor a beszélgetést alapértelmezésben az órán akarja lefolytatni. A telefonon a hívás közben át tudom állítani, ugyanott ahol a kihangosító gomb van. De ez nagyon zavaró, hogy alapértelmezettként ott akarja lefolytatni. Előtte nem így volt. Reseteltem, újratettem mindent. Van hozzá program Fundo, azt is újratettem.

#okosóra #fundo #dt36
2022. dec. 16. 23:28
 1/6 anonim ***** válasza:

BT beállításokban megkeresed az okosórát, rányomsz, és kell lennie olyannak, hogy mik az engedélyei a BT eszköznek. Pl. névjegyek megosztása, média átvitele, hívás megosztás vagy valami ilyesmi. Kapcsold ki a hívással kapcsolatosat, és jó lesz elv.

Bocsi, de pontosabban nem tudom leírni mert már régóta nem Androidos telefonom van.

2022. dec. 16. 23:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Ha kikapcsolom, akkor nem tudok az okosóráról hívni és fogadni sem, csak jelzi, hogy volt egy hívásom. Az órán való híváskor pedig az óra kiírja, hogy nincsen csatlakoztatva a bluetooth-hoz. Szóval ez így nem jó
2022. dec. 17. 00:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Újrapárosítás megvolt?
2022. dec. 17. 01:17
 4/6 A kérdező kommentje:
igen, többször
2022. dec. 17. 05:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez nálam is, és egyik ismerősömnél is így van. Mármint, ha bekapcsolom a BT telefont, akkor alapértelmezetten csak az órán tudom fogadni a hívást. Más-más telefon órapárosról van szó. Nekem azt mondták, ez ilyen.
2022. dec. 18. 08:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Az a durva hogy legelőször működött. Most pedig bármit csinálok nem jó. Illetve jó, csak az óra az alapértelmezett
2022. dec. 19. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!