Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox onera valami jo ar ertek...

Xbox onera valami jo ar ertek aranyu jatekot ? Crash bandihoz hasonlot?

Figyelt kérdés
Crasheket mar kijatszottam… mas nem igazan jon be kategoria szempontjabol … letezik ilyesmi jatek meg ? Maszkalos, ugralos,spyro se jatszik mar :D?
2022. dec. 16. 17:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Fizess elő GamePassra, szerintem van benne rengeteg.
2022. dec. 16. 20:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Van game pass, de egyaltalan nem talaltam olyat… hasonlo van, de az meg annyira gagyi gyerek jatek, hogy nem jon be :(
2022. dec. 16. 20:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát a Crash kicsit csalás mert az 3 régi játéknak az összecsomagolt változata (gondolom az NSane Trilogyra gondolsz). Ilyen hosszút szerintem nem találsz még csak ha olyat keresel ami nehéz, mert akkor természetes módon tovább tart. Bedobok pár címet ami eszembe jut. Az Xbox Store is ajánlgat hasonlóakat ha ezekre ránézel a gépen.

Yooka-Laylee (Az első rész ami full 3D, nem az Impossible Lair)

A Hat in Time (Ez nem túl nehéz, de az első fizetős kiegészítője a SEAL THE DEAL berak egy új nehézségi fokozatot, azon garantáltan kitéped a hajad.)

Rayman Origins / Rayman Legends (Ezek kompatbilis Xbox 360 játékok - talán a Legendsből van One változat is. Mindkettő iszonyú feszes 2D platformer, szerintem az Origins sokkal jobb és tartalmasabb, de jóval nehezebb. A Legends elég könnyű éés jóval rövidebb, de az irányítása patent ugyanúgy)

2022. dec. 18. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!