Vettem egy xboxot és Romániába élek ahol nem lehet game passt fizetni mivel Magyarországra állítottam az országot akkor lehet előfizetni game passt meg xbox livot?
Xboxon olyan nincs, hogy nem lehet maximum macerás. Ha elfogadja a kártyádat akkor bármit tudsz fizetni. Az utóbbi években bevezettek egy olyan szabályt, hogy a rendszer nem nagyon fogadja el azokat a kártyákat amik nem abból a régióból vannak ahonnan a gép bejelentkezik, de ez is megoldható kódvásárlással és beváltással számítógépen vagy mobiltelefonon.
Én személy szerint azt javasolnám neked, hogy használd ki a "Gold előfizetés konvertálás" trükköt amíg lehet. Ez gyakorlatilag több mint négy éve csinálható és bár előfordulhat, hogy egyszer majd a jövőben kiveszik rengeteget lehet vele spórolni. Nem fognak bannolni érte, mint mondtam évek óta rengetegen csinálják. Szóval a Game Pass Ultimatenek van egy olyan tulajdonsága, hogy ha az előfizetés pillanatában van Xbox Live Gold (a multiplayer játékhoz) előfizetésed akkor azt átkonvertálja 1 az 1ben Game Pass Ultimatté. Vagyis ha van mondjuk 6 hónap Goldod és előfizetsz 1 hónap GPUra akkor lesz 7 hónap GPUd. Mivel a GPU normál esetben több mint háromszor annyiba kerül mint a Gold ezért itt van egy lehetőség hatalmasat spórolni.
FONTOS hogy nem lehet aktív Game Pass Ultimate előfizetésed amikor ezt megcsinálod. Ha most van akkor mondd le és várd meg amíg lejár teljesen.
FONTOS maximum egyszerre csak 36 hónap vagyis három év előfizetésed lehet a profilodon bármiből.
Tehát ha nincs GPUd akkor veszel maximum 3 év (3x 12 hónap a legolcsóbb) Goldra jogosító Xbox kódot népszerű netes oldalakon (CDkeys, Eneba stb). Kevesebbre is lehet, de mivel minden csak drágább lesz ezért sok értelmét nem látom. Beírod a 3 év Goldot az Xboxodon. Miután meggyőződtél az előfizetések menüben, hogy minden oké utána előfizetsz 1 hónap Game Pass Ultimatera. Én kártyával szoktam csinálni, de elvileg 1 hónaposn kóddal is működik. Fontos, hogy ne Game Pass legyen hanem Game Pass ULTIMATE.
Íme három évig egy játékot sem kell venned ha nem akarsz és több mint 450 játékkal, köztük vadonatúj megjelenésekkel játszthatsz korlátlanul. Megspóroltad egy vagy több konzol árát.
FONTOS, hogy sokan úgy árulnak olcsó kódokat ezeken az ooldalakon, hogy azok csak bizonyos országokban válhatók be. Ez nem probléma ha van egy PC vagy mobil a közelben. Csak be kell jelentkezni a profiloddal az account.microsoft.com oldalon, bekapcsolni egy VPN programot (ami azt hazudja egy másik országból netezel), beállítani az adott országra és beváltani a kódokat. Be fogja venni. VPN programok közül van egy csomó ingyenes (pl Hola vagy Tunnelbear) ilyen kis adathasználatra. Az eladók linkelni is szoktak leírásokat VPNhez, mert ők is tudják mire használják az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!