Ügye tudjuk, hogy a JBL bluetooth hangszórók, túl vannak árazva, nem szól akorát mint amennyi az ára. De kérdem én?
Figyelt kérdés
Van 45.000 forint körül más márkájú hangszóró, ami úgy szól vagy csak majdnem, mint a JBL Boombox széria?2022. dec. 3. 14:48
1/15 anonim válasza:
Akorát? Hangerőben méred hogy mennyit ér?
3/15 A kérdező kommentje:
1. Nem úgy értem, ha nem hogy pl 55.000 forint egy kis méretű JBL Flip 6 na de, 45.000 forintért pl kapsz ennél másik márkájú hangszórót, ami már a JBL Xtreme kategoriát leveri hangzásban. Persze, ezt csak olvastam egy sráctól a kommentszekcióban ebből nem tudom, mennyi igaz
2022. dec. 3. 15:07
4/15 A kérdező kommentje:
2. Így van, én is csak a jbl más nem
2022. dec. 3. 15:08
5/15 anonim válasza:
Na hát akkor ezt meg is beszéltétek.
6/15 A kérdező kommentje:
Ja lol😆
2022. dec. 3. 15:21
7/15 Szirty válasza:
"Ügye tudjuk, hogy a JBL bluetooth hangszórók, túl vannak árazva..."
És még borzalmas a hangjuk is.
8/15 anonim válasza:
Ismert márkák esetén az árcédula jelentős részét a márka presztizse teszi ki.
9/15 A kérdező kommentje:
7. Nekem nagyon bejön a hangja bár az igaz, hogy a hangja nem a legtisztább, de nekem tetszik meg maga a dizánja
2022. dec. 3. 16:28
10/15 Szirty válasza:
"Nekem nagyon bejön"
Tulajdonképpen ez a lényeg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!