Milyen laptopot ajánlotok 30.000 (maximum 35.000) Ft-ért?

Figyelt kérdés

idősebb embernek szeretnék vásárolni egy laptopot használtan. Értek én is a hardverekhez, de a sebessége csak akkor derül ki, amikor használom.

Interneten nézegettem, ezeket linkelem:

[link]

ebben egy eléggé gyenge első genes I3 van, meg HDD, 4Gb RAM. Úgy gondoltam, hogy ebbe vennék egy SSD-t, és akkor hátha netezésre, facebookozásra, filmezésre elegendő lenne. De nem tudom, hogy az a proci mennyit tud, mennyire lehetne használni zökkenőmentesen.

Vagy nagyon nagyon fogcsikorgatva még ő belefér:

[link]

Ebben ugye egy 4 genes i5 van, ssd meg 4gb ram, tennék rá egy Win 7-et(A ram miatt).

De örülnék, ha ti is linkelnétek, hátha jobbat is találtok :)

Meg vélemény is érdekelne a fenti 2 laposról

2022. nov. 30. 21:41
1 2 3
 21/22 Morzsi007 ***** válasza:
Nem rég vettem HA-n egy olyan laptopot, aminek levehető, megfordítható a kijelzője, Így kapunk egy tabletet. Igaz mobil processzoros, de 8GB RAM, 256GB-os SSD, IPS érintő kijelző, toll van hozzá és külön tartalmaz egy aksit a billentyű része is. Nincs benne mozgó alkatrész, se ventillátor. Nyugodtan bárhova letehető, nem kell a hűtés miatt aggódni, teljesen hangtalan. Használat közben is leválasztható a kijelző, ha úgy gondoljuk. Gyerekek is szeretik, mert tudnak rajzolni rajta tollal és egész jó minőségŰ, Photoshop, Skechbook. Én nagyon szeretem, hogy ennyi mindent tud, pedig mindig is utáltam a laptopokat. Youtube videokat FHD-ban viszi, felette is, de ott már van döcögés. Mindezt 40000Ft-ért vettem. Most is van fent ugyanannál az eladónál, de kicsit több 45E talán. Ennyit szerintem bőven megér. Sebessége teljesen rendben van. És, hogy érintőpaneles, nem kell mindig egerezni, csak rábökünk arra, amire szeretnénk, zoomolás stb működik ujjal. Ez nem csak egy laptop. Toshiba portege z20t-b
2022. dec. 1. 14:44
 22/22 anonim ***** válasza:
2022. dec. 1. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!