Ami eddig HD adás volt az miért vált át gyengébb minőségre?

Figyelt kérdés
Telekomos IP tv, 2 éven át nem volt vele ilyen gond, stabilan jött a HD adás. Jelenleg ha a HD csatornára kapcsolok akkor pár másodperc múlva romlik a minősége. Az alap csatorna szintén pár másodpercig HD majd ugyan úgy romlik. Boxot frissítettem, újra is indítottam. Egyéb lehetőség mielőtt az ügyfélszolgálathoz fordulnék?
2022. nov. 22. 11:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet az a gond hogy nem kapja megfelelően a jelet és a HD minőséget nem tudja folyamatosan garantálni ezért vált gyengébbre. Nekem is volt ilyen tapasztalatom, jeleztem nekik a problémámat és kb 30 perc múlva megoldódott, akkor egy pillanatra megállt minden TV, internet, újraindítottam a modemet és a beltéri TV boxot és amint helyre állt a jeltehát volt net, meg TV akkor a HD csatornákkal sem volt már probléma.
2022. nov. 22. 12:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha esetleg van valami eszköz, ami masszívan használja a rendelkezésre álló sávszélességet, ne használd amíg tv-zel.

ha nincs ilyen, akkor szimplán csak beesik a vonal sebessége.

2022. nov. 22. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!