Üdv, vettem egy Blackzone Slyder 1/16-os RC autót, és 4,7V-os, de ami benne van motor egy 390-es kefés motor, elvileg bírja 6-12V közötti áramkört, de a vevőjére (ESC) az van ráírva, h 7,4V only, akkor így ne tegyek nagyobb akksit?
Nekem is egy Blackzon Slyder volt az első rc autóm, illetve nem csak volt, még megvan. Nem 4,7v, hanem 7,4 ha az akkuról van szó. Egyébként itt a videoban beleraknak egy nagyobb feszültségű akkut.
Szóval dobhatok bele erősebb akksit?!
Az ESC only 7,4-et ír voltba, gondolom erősebbet nem bír el.
Ja leesett, 4,7V-ot írt a kocsira, ez zavart meg.
A 7,4 az két sorosan kapcsolt li-ion cella. Feltöltve amúgyis 8,4Vra adódik az akksi kapocsfeszültsége.
Én nem tennék bele nagyobb - 3 cellás - akksit, az mát 12 V feletti feszültséget jelent. De te tudod.
"Jajj összekevertem, első kommentelő a mAh az csak a tárolást szolgálja, nem a feszültséget!"
És arra van szükséged, a kapacitás növelésére. Tudom hogy keversz mindent, ezért akarok segíteni. Úgy bővítheted, hogy nem emelkedik a feszültség.
Amúgy mit érnél el vele, mi az amire gondoltál, hogy az akku tunninggal el szeretnéd érni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!