Kisméretű audió mixer/kapcsoló 2 bemenettel és 2 kimenettel?
Figyelt kérdés
Kéne nekem egy kütyü 4 jack dugóval, amiből 2 bemenet (szinti és teló) és 2 kimenet (hangszóró és fejhallgató). A bemeneteket kéne mixelnie, és a kimeneteket kapcsolnia. A mixelés aránya és a kimenet hangereje nem zavar, ha nem állítható, nincs szükségem erősítésre. A legjobb egy passzív kis doboz lenne, aminek nem kell még egy kábel. De bármilyen megoldás érdekel!2022. nov. 18. 11:19
1/8 anonim válasza:
Mindegy milyen csatlakozók vannak rajta?
3/8 A kérdező kommentje:
A legjobb 4 sztereó jack lenne, méretük mindegy. A szintinek van ugyan 2x6.35-ös balanced kimenete is, de nem akarok semmit bonyolítani. Arra kell, hogy:
1) kábeldugdosás nélkül, 1 gombbal válthassak hangfal és fejhallgató kimenet között
2) a telóról backing tracket játszhassak a szintim alá ha ahhoz van kedvem. Nem audiofil célra kell, a legolcsóbb kínai szar is mefgelel.
2022. nov. 19. 12:43
4/8 anonim válasza:
Akkor egy sima hangfal nem jó? :D Berakod gépről olyan hangerőn ami megfelel.
6/8 A kérdező kommentje:
#4 nem, nem jó
#5 a google személyre szabottsága miatt nem tudom, neked ez miket mutat, de az első két oldalon egyet se látok ami az általam leírtakat tudná
2022. nov. 20. 13:32
7/8 anonim válasza:
Akkor ez az így járás tipikus esete.
Ha nincs a boltban, akkor csinálni kell.
8/8 A kérdező kommentje:
7: Ja, akkor csak f@szfejkedésből linkelted be a semmit? Azt hittem hogy nálad mutat egy ilyet, scrolloztam és kattintgattam mint a hülye.
2022. nov. 20. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!