Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A monitorom amikor elöször...

A monitorom amikor elöször kapcsolom be az nap alul csikos de 5 perc után megszünik ?

Figyelt kérdés
Játé közbe terhelésnél meg le fagy a kép olyan mint ha ki kapcsolna a videokárgya de a gép megy tovább ?

2022. aug. 21. 15:58
 1/6 A kérdező kommentje:
A videokártyának jó a hömérséglete ennyit tudtam mérni .
2022. aug. 21. 15:59
 2/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

vga csati hiba is lehet

vga kabel hiba is lehet

es monitor hiba is

kabel csere olcso/ingyenes konyen megoldhato

csati hiba se tul draga akar nagyon olcso is ha puszta erintkezeshiba

monitor az mar nagyobb gond

erteketol fuggoen lehet eldonteni meg e eri vele szorakozni vagy inkabb uj

gari netan?

mas gepnel erdemes kiprobalni elsonek tehat

ha nincs mas akar szervizel is megnezetni, azert vagy minimalisat kernek el (csak hogy bekapcsolva megnezzek) vagy akar semmit (csak az idejuk es a fogyasztas arat :D)

vga hiba az a legrosszabb ha nagyon dragarol van szo

javitani meg kitudja lehet e

azt azert remelem nem mondod hogy te is atalakitot hasznalsz...

2022. aug. 21. 16:27
 3/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ja amugy ha veletlen van igp d (es netan nem most is azt hasznalsz, vagyis alaplapra dugod) akkor megnezheted azzal

azzal sokkal konyebb lenne es elorebb lennel hogy monitor vagy a pcie (?, csak nem agp) Vga a gond

2022. aug. 21. 16:29
 4/6 A kérdező kommentje:
A kábel lesz rossz szerintem a gép vadi új meg a monitor is csak nem értem hogy, miért terhelés alat csinálja.Ilyen nagy jelentősége lenne ha rossz a kábel.Mert amikor nem voltam itthon álittolag takaritotak a szobámba amit nem kértem akkor meg valamit csinálhatak a kábelel de mit azt nem tudom.
2022. aug. 21. 17:03
 5/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ideiglenesen dugd ujra mindket veget hatha jo(bb) lesz

remeljuk csatik nem serultek ket eszkozon

de akkor ez egy regi hasznalt kabel?

Foleg ha valami modernrol van szo HDMI DP vagy ezeket ne is emlitsem?:D akkor erdemes rendes szakuzletbol venni egy jot

de ugyanugy a DVI is jo (csak figyelj hogy megfelelo tipusu legyen ebbol)

dSub ha veletlen olyan osregit hasznalsz azt meg eleg egy masikat is szerezned, szakuzletbol is lehet, hasznaltat is ami elad

mostani kabelt meg le is adhatod, mivel hasznosithato (ha te nem hasznositanad valamire)

2022. aug. 21. 17:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Az baj a földön van a gép aki meg takaritot nem érti hogy, a kábeleket nem kel cibálni néhány por miatt.
2022. aug. 21. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!