Milyen 27 colos monitort ajánlanátok nekem? Többi lent
Monitor vásárlás előtt állok, főbb szempontok:
-27 col
-nem ívelt (bár az ívelt nem tudom milyen, de olykor ágyból is nézem a monitort vagy pl ül mellettem valaki az asztalnál)
-leginkább böngészésre, youtube videók nézésére használnám
-néha szoktam játszani, pl Dead by Daylight, nagyon pörgős játékra ritkán használnám
-FeeSync/GSync nem tudom mennyire kell, gondolom nem árthat azért
-jelenleg 60Hz-es monitorom van, elvileg 144Hz után vissza sem akarok térni 60Hz-re, fogalmam sincs :D
-válaszidő gondolom 1sec a jó
-felbontás pedig lehet akkor már 2k jó lenne 27 colon, ha 1 méterről nézem leginkább
-paneltípus IPS vagy VA, nem teljesen tudom
-árban max 140 ezerre gondoltam
Amúgy 2 éve már rendeltem egy AOC monitort, VA paneleset, viszont több pixelhiba is volt rajta, ezért visszaküldtem + amikor DbD-vel játszottam, akkor játék közben jobban fel kellett vennem a fényerőt, viszont amikor leraktam tálcára és meg volt nyitva egy weboldal, kisütötte a szememet a fehér, irritált. Mostani 23.3 colos kis 5 sec válaszidős, 60Hz-es, 10 éves TN panelemhez még távirányító is van, nincsenek ilyen gondjaim játék és böngészés között.
1 sec az már kissé lassú, egy minimális észrevehető késés lehet, leginkább játékoknál! :D Szerintem inkább 1 ms !
sec : szekundum = másodperc
ms : milliszekundum = a másodperc tízezred része
Amúgy szerintem jót néztél, az igényeidnek megfelelően összeségében ennél jobbat én se találtam!
Van egy eladó 28"-os öreg gamer monitoron. Hanns-G
Fél év garit adok, 20-ért a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!