Miért nem sikerül XBOX360-ra játékot kiírni? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Elég sok játékot irtam már meg de most valamiért nem sikerül. FIFA11-et irnám ki. Kiirtam fujifilm lemezre 4szeresen. Elindul de egy idő után kiirja h DISC ERROR. Kiirtam fujifilm lemezre 3szorosan. Azt be se olvassa az XBOX. Próbáltam TDK lemezzel az is DISC ERROR. Tegnap kiírtam Verbatim lemezre 4szeresen. Ezt se olvassa be. Még van egy Verbatim lemezem és nem szeretném elpazarolni mer igyis már buktam 4.000 Ft-ot kb. 2,4szeres irást az íróm nem engedi és mindig 3x vagy 4x-esre állítja magától. Amúgy IMGBurnnel irok. Légyszi segítsetek! ELőre is köszi!2010. szept. 29. 10:40
1/5 Jovanny válasza:
IMGBurn 4x-esen simán meg kell hogy írja a játékokat DL lemezre (!) A beállításoknál be kell lőni a LayerBrake értékét!! Youtube-on van több videó is, mindent úgy állíts be.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ! minden jól csináltam. eddig már vagy 20-30 játékot irtam meg igy és jó volt. most vmiért nem megy:S layerbreaket is mindig beállitom. amúgy ha layerbreakkel lenne gond akkor úgy érzékelné az xbox mintha film lenne. de ilyen gond nincs. esetleg clonecdvel próbáljam?
2010. szept. 29. 13:42
3/5 A kérdező kommentje:
ja és természetesen +os lemez.
2010. szept. 29. 13:42
4/5 anonim válasza:
nekem is az elején jól írta a lemezeket az írom, mostmár szinte mindet elrontja...
sajnos a dl lemez nyírja az írót:s
5/5 A kérdező kommentje:
beállítottam az xboxos olvasó tipusát a imgburn-be és úgy jó lett a verbatim lemez 4x-es sebességgel. jobb alsó sarokba "change book type" és ott kiválasztod az olvasód tipusát és h DVD+R DL és kész. nekem így jó lett.
2010. szept. 29. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!