Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik tévégyártó dobozainak...

Melyik tévégyártó dobozainak tetején van/nincs fogantyú?

Figyelt kérdés
Már ha van ilyen egyáltalán. Egyedül szeretném hazavinni, de azért nem ez a döntő szempont.
2022. nov. 5. 17:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem alternatív megoldás érdekel, de azért kösz.
2022. nov. 6. 08:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Fogd már fel hogy nincs ilyen.
2022. nov. 6. 08:52
 13/15 A kérdező kommentje:
#12 Szóval az összes tévégyártó dobozát ismered, vagy ez fizikai képtelenség? Mert akkor k. okos lehetsz... Hadd várjak még néhány válaszra, aztán majd esetleg felfogom.
2022. nov. 6. 08:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Igen, fizikai képtelenség. Írtam korábban, hogy a dobozt magát nem lehet biztonságosan megcsinálni úgy, hogy el is bírja az egész tömeget. Vagyis meg lehetne csinálni, de nem érné meg olyan dobozt tervezni, gyártani ami alkalmas lenne erre, mert rajtad kivül talán még másik 3 ember van az egész világon aki kézben akarja hazavinni a tv-jét. Ha megnézed a pici laptopok, monitorok dobozát amin van felül fogantyú azok is többszörösen meg vannak erősítve, 3-4 rétegűek, hogy a súly eloszoljon és ne téptd ki a fogantyút a papírból. Tv-doboznál ilyen nincs.

Emellett azt is írták feljebb, hogy a tömegközlekedéssel is gond lesz. Egy 43 colos tv 110x75cm-es dobozban van Ekkorát nem vihetsz fel például a bkv-ra.

2022. nov. 6. 09:24
 15/15 A kérdező kommentje:

Rendben, megértettem, bár szerintem egy körbefutó pánttal nem lenne fizikai képtelenség (legfeljebb gazdaságtalan).

Köszönöm az eddigi válaszokat. Marad a futár.

2022. nov. 6. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!