Hogyan szereljem vissza a sütő fogantyúját (kép)?
Gondoltam, megtakarítom a gáztűzhelyet és a fogyantyút, de mivel egy előző takarításnál a víz beszirvárgott a két üveg közé, ezért leszereltem a fogantyút, hogy megtisztíthassam a két üveget.
A visszaszereléssel viszont gondjam vannak... kiderült, hogy lényegében csak az egyik fele van rendesen odafogatva a fogantyúnak (a másik felén túl rövid a csavar, át sem ér a fogantyúig), viszont arra nem jöttem rá, hogy hogyan kell odafogatni rendesen. A képen látható csavar végén van egy kis bevágás (egyik oldalra lejt és én nem tudom, hogy melyik kell befele mutasson), valamint az sem, hogy az a lapos fémdarab hogyan kell ráhelyezkedjen, hogy jól össze lehessen fogatni a foganytút az ajtóval. Próbálgattam néhány variációt, de egyik sem vált be...
Kérlek adjatok tanácsot, hogy hogyan rakjam vissza, mi a trükkje az összerelésnek?
Itt a kép: [link]
Első: nincsen férfi a háznál ;-)
Második: Köszönöm a tipped, azt próbáltam, több féleképpen is...úgy is, hogy összegofom a fémet a fogyantyúval és egyszerre próbálom rátolni... de nem lehet teljesen rátolni a fehér csövet, csak félig megy rá kb, szóval nem fogja le rendesen a fogantyút.
Azt meg úgy nem lehet, hogy előbb rátolom azt a lapos fémdarabot (hogy a hosszabb fele befele mutasson) és utána a fehér csövet, mert nem marad annyi hely a fémdarab és az ajtó között, hogy beférjen a fehér cső :(
A csavar belülről jön ki és ezt a hosszabbítót kell rácsavarni, amibe bele lehet csúsztatni azt a lapos valamit.A fogantyú egyik felén, ami a képen is látható, nincsen helye a csavarnak, vagy bárminek. Ez van, amit lefotóztam. Ezzel kell kezdeni valamit :(
A fogantyú másik felén van egy lyuk, viszont valami azzal sem stimmel, mert ha el is érné a csavar, akkor maga a fogantyú nem lenne középre pozicionálva felszerelés után, szóval a csavar nem a lyukba jár szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!