Ez tényleg 32.000 ft? (Most kerekítettem. Többi lent
Van egy ilyenem, és ügye vannak akik szeretik a retro cuccokat, szerintetek ilyen 16.000 forintért el tudnám adni?
Minden annyit ér, amennyit adnak érte.
Egy ilyen holmi akkor ér valamit ha komoly márka (nem noname kínai/koreai gagyi), abból is a minőségibb, felső kategóriás termék és jó állapotban van. Ha mindhárom feltétel megáll a te lejátszódra, akkor lehet érte pénzt kérni - aztán vagy találkozik a kínálat a kereslettel, vagy nem.
Nem tudom, hol sikerült ezt a weboldalt találnod. Nézd meg ebay-en, mit kérnek azért a modellért ami neked van, az lehet iránymutató.
#4 Az a legrosszabb, amit tehetsz, senki sem fog komolyan venni és felajánlanak érte párezer ft-ot maximum.
SOHA ne adj fel úgy hirdetést, hogy nem adsz meg KONKRÉT árat!
Ha tudod, hogy eBay-en kb. 10.000-ért mennek, akkor annyiért hirdesd (vagy kicsit olcsóbban), de semmiképpen se túl olcsón, ár nélkül meg végképp ne!
Nekem még Walkman-em is van, és tökéletesen működik. Gondolom akkor ez is megérne annyit.
de a 3-asnak 100%-ban igaza van
1. Közgazdaság alaptétele: mindennek annyi az ára, amennyiért a vevő megveszi. Ha retro, van mögötte kultusz, jó minőségű, akkor drágábban lehet eladni.
2. Az oldal, amit belinkeltél, kolumbiai. 1 amerikai dollár 4997 kolumbiai peso ( [link] ) - összehasonlításképp 1 amerikai dollár 414 forint ( [link] ), 1 forint meg 12 kolumbiai peso ( [link] ).
Lehet, hogy drágábban el tudnád adni a dolgot Kolumbiába, viszont a szállításnak, vámolásnak is lesz díja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!