Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ez tényleg 32.000 ft? (Most...

Ez tényleg 32.000 ft? (Most kerekítettem. Többi lent

Figyelt kérdés

[link]

Van egy ilyenem, és ügye vannak akik szeretik a retro cuccokat, szerintetek ilyen 16.000 forintért el tudnám adni?

2022. nov. 2. 20:22
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Bár, nem tudom hogy mi kerül ennyibe ezen, hisz cd-t ki használ már?!
2022. nov. 2. 20:23
 2/13 A kérdező kommentje:
Meg hát ott az okostelefon ebben a modern világban
2022. nov. 2. 20:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Minden annyit ér, amennyit adnak érte.

Egy ilyen holmi akkor ér valamit ha komoly márka (nem noname kínai/koreai gagyi), abból is a minőségibb, felső kategóriás termék és jó állapotban van. Ha mindhárom feltétel megáll a te lejátszódra, akkor lehet érte pénzt kérni - aztán vagy találkozik a kínálat a kereslettel, vagy nem.

Nem tudom, hol sikerült ezt a weboldalt találnod. Nézd meg ebay-en, mit kérnek azért a modellért ami neked van, az lehet iránymutató.

2022. nov. 2. 20:39
 4/13 A kérdező kommentje:
Hát ebay-en meg néztem (amúgy aiwa a márkája ennek) és 14.000 meg 7.000 ezerért találtam, és hát arra jutottam, hogy úgy adom el hogy ár megegyezés szerint.
2022. nov. 2. 20:48
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

#4 Az a legrosszabb, amit tehetsz, senki sem fog komolyan venni és felajánlanak érte párezer ft-ot maximum.

SOHA ne adj fel úgy hirdetést, hogy nem adsz meg KONKRÉT árat!

Ha tudod, hogy eBay-en kb. 10.000-ért mennek, akkor annyiért hirdesd (vagy kicsit olcsóbban), de semmiképpen se túl olcsón, ár nélkül meg végképp ne!

2022. nov. 2. 20:54
 6/13 anonim ***** válasza:

Nekem még Walkman-em is van, és tökéletesen működik. Gondolom akkor ez is megérne annyit.

de a 3-asnak 100%-ban igaza van

2022. nov. 2. 20:54
 7/13 A kérdező kommentje:
5. Igazad van, megfogadom🙂
2022. nov. 2. 20:55
 8/13 anonim ***** válasza:
Bakker pontosan ugyanilyen discmanem van otthon valamelyik fiókban :D
2022. nov. 2. 20:58
 9/13 A kérdező kommentje:
Új infó. 7000 valahányért az Ebay-en találtam ezt, de azt írta az eladó, hogy alkatrésznek mert nem működik. Akkor mennyit érhet vajon, ha működő képes?🤔
2022. nov. 2. 21:01
 10/13 anonim ***** válasza:

1. Közgazdaság alaptétele: mindennek annyi az ára, amennyiért a vevő megveszi. Ha retro, van mögötte kultusz, jó minőségű, akkor drágábban lehet eladni.

2. Az oldal, amit belinkeltél, kolumbiai. 1 amerikai dollár 4997 kolumbiai peso ( [link] ) - összehasonlításképp 1 amerikai dollár 414 forint ( [link] ), 1 forint meg 12 kolumbiai peso ( [link] ).

Lehet, hogy drágábban el tudnád adni a dolgot Kolumbiába, viszont a szállításnak, vámolásnak is lesz díja.

2022. nov. 2. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!