Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az új csúcs iPhone-ok között...

Az új csúcs iPhone-ok között lesz még kerekített szélű modell, vagy felejtős?

Figyelt kérdés

Mármint a Pro, Pro Max modellekre gondolok. Annyira nem követem a dolgokat, de láttam 1-2 képet róluk, és rigtig az a nem-lekerekített házas modelleket látom, nekem meg az annyira nem gyere be. :(

Tehát lesz még a "klasszikus" modellek közül a 12-es szériában?

2020. szept. 6. 19:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

“Tehát lesz még a "klasszikus" modellek közül a 12-es szériában?“

A pletykafészkeknek nem kell hinni, az a biztos, mikor Tim kiáll a színpadra és bemutatja.

2020. szept. 6. 19:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát nagyon bízok benne, hogy fellelhető lesz még a modellek között a klasszik, lekerekített. Mert máskülönben biztos kihagyom ezt a szériát. :/
2020. szept. 6. 20:00
 3/7 anonim ***** válasza:

hát egyik model sem túl kockás. a 11 és a 11 pro is eléggé lekerített. nem tudom mi lehetne még ennél kerekebb - max egy gömb :D

a 12 alakja meg hamarosan kiderül

2020. szept. 6. 20:08
 4/7 anonim ***** válasza:
29%
Én androidról Iphonra SEre váltottam kb 1 hónapja, sokkal letisztultabb, jobb a rendszer, Apple Pay tök menő
2020. szept. 6. 20:11
 5/7 A kérdező kommentje:

#3 Félre értesz. :DDD Az a lényeg - számomra legalábbis -, hogy pont annyira legyen lekerekítve, mint mondjuk az általad említett modellek. :D Most egy XS-t használok, az is pont annyira van lekerekítve, hogy nekem jó legyen. :D

#4 Én is Samuról váltottam iPhone XS-re májusban, tökre megérte nekem is, sokkal jobban tetszik, és bevált. :)

2020. szept. 6. 20:14
 6/7 anonim ***** válasza:

jaa értem :D

hát majd meglátjuk milyen lesz a 12!

[link]

hamarosan érkezik

2020. szept. 6. 20:16
 7/7 A kérdező kommentje:

Kíváncsian várom én is, bár váltani még fixen nem most fogok. :D

Ha meg mégsem lesz nekem megfelelő modell... Hát, akkor sem csüggedek, hanem a 11 Pro Max lesz a jövendőbelim. :D

2020. szept. 6. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!