Az új csúcs iPhone-ok között lesz még kerekített szélű modell, vagy felejtős?
Mármint a Pro, Pro Max modellekre gondolok. Annyira nem követem a dolgokat, de láttam 1-2 képet róluk, és rigtig az a nem-lekerekített házas modelleket látom, nekem meg az annyira nem gyere be. :(
Tehát lesz még a "klasszikus" modellek közül a 12-es szériában?
“Tehát lesz még a "klasszikus" modellek közül a 12-es szériában?“
A pletykafészkeknek nem kell hinni, az a biztos, mikor Tim kiáll a színpadra és bemutatja.
hát egyik model sem túl kockás. a 11 és a 11 pro is eléggé lekerített. nem tudom mi lehetne még ennél kerekebb - max egy gömb :D
a 12 alakja meg hamarosan kiderül
#3 Félre értesz. :DDD Az a lényeg - számomra legalábbis -, hogy pont annyira legyen lekerekítve, mint mondjuk az általad említett modellek. :D Most egy XS-t használok, az is pont annyira van lekerekítve, hogy nekem jó legyen. :D
#4 Én is Samuról váltottam iPhone XS-re májusban, tökre megérte nekem is, sokkal jobban tetszik, és bevált. :)
Kíváncsian várom én is, bár váltani még fixen nem most fogok. :D
Ha meg mégsem lesz nekem megfelelő modell... Hát, akkor sem csüggedek, hanem a 11 Pro Max lesz a jövendőbelim. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!