Tudok valamit tenni vagy felejtős?
Figyelt kérdés
Péntek este bele esett a mobilom a WC-be,azzonal kikaptam onnan, akkor kikapcsoltam és rezgett kb 15-20 percig. Utána hagytam Szombaton pihenni kikapcsolt állapotban az ablakban volt, és ma kb 10 órától folyamatosan rezeg,10 perc után bekapcsoltam megnézni hogy működik-e,és működik. Akkor megint kikapcsoltam had pihenjen még(ugyan úgy az ablakban van),és az üvegfóliát is leszedtem róla. Az egyetlen baja a folyamatos rezgése és a képernyő alatti víz. Sajnos az akkumulátor nem kivehető, nem lehet a hátulját leszedni. Ha ez fontos akkor egy Huawei P9 lite-ról van szó. Meglehet menteni valahogyan vagy inkább cseréljem le?2018. okt. 7. 17:33
1/3 anonim válasza:
tedd bele egy tál rizsbe és várj vele még pár napot.
az is jo lehet ha melegbe rakod de nem forroságba. pl egy klasszikus erősitő tetejére az picit mindig melegszik...
2/3 anonim válasza:
én is a rizset mondanám, az magába szívja a nedvességet, de 1-2 napot szerintem hagyd ott nyugodtan
3/3 anonim válasza:
Mindent szét lehet szedni:
https://www.youtube.com/watch?v=psxXMLmTz_8
Vagy foglalkozhatsz mindenféle rizses ostobaságokkal, míg szétrohad a belseje.
Az erősítő legalább 100 W-os legyen egyébként (még ekkora hülyeséget...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!