Szeretnék a férjemnek Playstation -t venni de nem értek hozzá. Valaki segítene?
Aztán mégis melyik Playstationt? Van 1-től 5-ig, a legujabb több mint kétszázezer forint.
Milyen kontrollert?
Milyen játékokat szeret?
Biztos, hogy Te akarod ezt megvenni neki?
Én azt ajánlom, hogy inkább egy ajándékkártyát vegyél neki és majd ő megveszi amit szeretne. Akkor nem lesz durcázás belőle.
Én is így szoktam a feleségemnek ajándékozni ha valami spéci dolgot talál ki. Ha sminkcuccokról kezd el beszélni már izzadok is le, mert a rúzson és a hajfestéken kivül nincs más amiről tudnám micsoda :D Úgyhogy kap egy ajándékkártyát, kupont amit elvásárolhat. Azt is szépen be lehet csomagolni.
A játékokat online lehet a legegyszerűbben megvásárolni magán a playstationon. De lehet lemezeset is venni boltban.
Kérj tőle segítséget. Lehet veszel egy PS4-et olcsón használtan, de neki az 5 kellett volna. Veszel egy lövöldözös játékot, de ő a focisakat szereti....
Ez nem egy olcsó kiadás, amit neked kell kitalálni, hogy milyen legyen, és ismeretlen netes tanácsok alapján megvenned....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!