Vásárolhatok T-mobile előfizetőként kedvezményes tv készüléket a szolgáltatótól?
Szóval már régóta a Telekom szolgáltatónál vagyok, pár hete, két év hűségre szerződést kötöttem valamint kedvezményesen, vettem egy telefont is nálunk, ami szintén részletfizetéssel történt.
A kérdésem pedig, hogy tudok -e ezen kívül egy tv-t is megvenni a Telekomtól esetleg részletre megoldható lenne vagy milyen lehetőségek lennének ? Vagy megkell várnom a jelenlegi szerződésem lejártát???
Sajnos nem értem őket el telefonon..
2# azért nem érhető el az ügyfélszolgálat, mert ők is itt lógnak a neten,
és itt tudnak válaszolni.
Ha más nincs, tipegj be hozzájuk személyesen :-).
Ott mindenre választ kapsz.
3-as!
Azért az elég sok lehet havi fizetnivalóként. Mi mindig csak 1-et választottunk eddig egyszerre.
Most Iphone-t vennék a fiamnak ugyanígy részletre, de nekem csak mobilelőfizetéssel adja be. Ez tényleg így van? Vagy lehet otthoni előfizetéssel is? Tudja esetleg valaki? Mert nemsokára le fog járni a 2 éves hűség, mivel úgyis maradunk náluk, így nem lenne gond a 2 év aláírása, de nekünk csak kártyás mobiljaink vannak és ezen nem is szeretnék változtatni. 12790 Ft az előfizetés, az irtó sok, akkor inkább megveszem kp-ra a telefont. De ha esetleg van más lehetőség náluk, az jó lenne.
6-os vagyok.
A Telekom áraival nekem nincs bajom, az otthoni előfizetésre mindenből a legmagasabb kategóriában vagyunk, nekem ez nagyon megfelel, az összes többi szolgáltatóval sokkal több gond szokott lenni, ahogy a helyi csoportban olvasom és fontosabb, hogy például a net gyors és stabil legyen.
Ez a 7+3 tűnik irtó soknak, de persze mindenki annyit vállal, amennyit akar, vagy ki tud fizetni.
Nekünk egyáltalán nem éri meg a mobilelőfizetés, így csak IPTV, net és vezetékes telefon előfizetés van, ez utóbbi is csak anyukám miatt, aki ezen szokott hívni, mert ez olcsó neki.
Köszönöm az információt! Várok még kicsit, mert 12 pro-t szeretne a fiam és az jelenleg nincs készleten, hátha lesz. Ha nem, akkor marad a 13, ennél drágábbat nem szeretnék venni.
Köszi még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!